Medya
24 Ağu 2013 13:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:21

ERGUN BABAHAN MUHALİF OLDU; 'İSMAİL İÇİN DE AĞLAYACAK MI?'

Bir dönem hükümeti en çok destekleyen isimlerden olan Ergun Babahan, saf değiştirdi.

Sabah Gazetesi yöneticisi ve Star Gazetesi yazarıyken, hükümeti en çok destekleyen isim olan Ergun Babahan, saf değiştirdi. Hızlı muhalif olan Babahan, attığı twitler ile Başbakan Erdoğan ve hükümeti eleştirdi, medyaya da baskı yapıldığını savundu.

‘’İSMAİL İÇİN DE AĞLAYACAK MI ? ‘’

Babahan, Mısır darbesinin arkasında İsrail’in olduğunu söyleyen ve ‘’Elimizde deliller var’’ diyen Başbakan Erdoğan’a, ‘’Doların yükselişinin ardında da israil mi var, elde deliller vardır belki’’ cevabını verdi. Gezi olayları sırasında, Eskişehir’de dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz için de, ‘’Başbakan, İsmail’in görüntülerini izlerken de ağlayacak mı ? ’’ diye sordu.

Daha sonra, ‘’Bu ülkede polisin öldürdüğü gencin hesabını vermeyenler, Mısır’da darbeciden hesap soruyor’’ dedi. Medya için ise, ‘’Bugünkü baskı dönemi, 12 Eylül’den beri yaşanmadı’’ diye yazdı. Gezi Parkı kapatılınca, ‘’Geziye girmek isteyenler iyi hal kağıdı ile AKP İl Başkanlığına başvursun’’ twiti attı.

BAKANA ‘’PİLLİ BEBEK’’

Kendisine yumruk kişinin atanın serbest kalmasını eleştiren Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a ise, ‘’Şahane siyasetçi, bir falsosu ses tonu, pilli bebek gibi konuşmasa, önü çok açık. Palalı saldırgan serbest kalınca da, isyan etmiş miydi ? ’’ diye sordu.