Gündem
10 Haz 2011 15:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:27

ERGENEKON DAVASI'NDA BU TALEP BÜYÜK ŞAŞKINLIK YARATTI! ÖCALAN TANIK OLSUN!

Ergenekon Davası'nın son duruşmasında Yalçın Küçük'ün mahkeme heyetine yönelik bu talebi şaşkınlık yarattı.

İkinci “Ergenekon” davasının 126. duruşmasında sanıklardan Yalçın Küçük, ''Bilmeden, farkında olmadan, elim bir kaza çıkmadan öldürülme ihtimali gözönüne alınarak, Öcalan'ın tanık olarak dinlenmesini istiyorum'' dedi.

İddianame ve ek klasörlerin yanı sıra Hükümet tarafından da, “Silivri-Kandil”, “Silivri-İmralı” arasında çok iyi bir bağ olduğu söylendiğini belirten Küçük, şöyle devam etti:
“Bu bize iltifat demektir. Demek ki Türkiye'yi hala biz yönetiyoruz. Fethullah Gülen'e bağlı olduğu kabul gören bir televizyondaki iki dizide baş kahraman benmişim. Ben hiç izlemedim, ancak izleyicileri olduğunu duyuyoruz. Bu dizilerde bendeniz her işi yapıyormuşum. Son olarak, Devlet Bahçeli'nin kasetlerini tertip etmişim. Bu gazete ve televizyon yayınlarına göre, PKK 'iyi ve kötü' diye ikiye bölünmüştür ve artık Öcalan iyi PKK'dır, Hükümet yanındadır. Şimdi Kandil kötü PKK'dır. Silivri'den yönetiliyorlar. Üstelik iyi PKK olan Öcalan'ı da öldürmek istiyorlar. Bilmeden, farkında olmadan, elim bir kaza çıkmadan İmralı'daki mahkumun öldürülme ihtimali göz önüne alınarak, Abdullah Öcalan'ın dinlenilmesini istiyorum.”