Gündem
18 Nis 2014 17:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:05

Ergenekon davası tanıklığını kitap yaptı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atila Sertel'in, O Duvarın Ardında / Ergenekon Davasına Tanık Bir Gazeteci" isimli kitabı Kırmızı Kedi Yayınevi'nden çıktı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atila Sertel'in kaleme aldığı "O Duvarın Ardında / Ergenekon Davasına Tanık Bir Gazeteci" isimli kitap Kırmızı Kedi Yayınevi'nden çıktı. D&R, Remzi Kitabevi, İnkilap Kitabevi, Kırmızı Kedi Kitabevi ve diğer seçkin kitapçılarda yerini alan ve 196 sayfadan oluşan kitap, 14 liradan satışa sunuldu.
Ergenekon'dan Odatv'ye, çeşitli davaların sanığı olarak tutuklu bulunan, içlerinde Mustafa Balbay, Tuncay Özkan, Mehmet Haberal, Soner Yalçın, Yalçın Küçük gibi isimlerin de yer aldığı, gazeteci ve yazarlarla yaptığı görüşmelerin notlarını içeren ve Gezi Direnişi'nden 17 Aralık sürecine güncel meseleler üzerine düşüncelerinin ve yorumlarının yer aldığı O Duvarın Ardında bir gazetecinin, pek çok gazeteci meslektaşının haksız yere yargılandığı davalara yönelik tanıklığını tarihe not düşüyor.