Medya
09 Kas 2021 08:04 Son Güncelleme: 09 Kas 2021 08:07

Erdoğan’la ilgili dikkat çeken Meral Akşener çıkışı! ‘Tahminim asıl amaç…’

Bugün kaleme aldığı yazısında İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın bir şehit yakınına ettiği küfrü yazan Can Ataklı, Erdoğan'ın verdiği tepki ile ilgili dikkat çeken bir analizde bulundu.

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, bugün kaleme aldığı yazısında İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın bir şehit yakınına ettiği küfrü yazdı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e daha önce “terörist, FETÖ’cü, yalancı, gelin hanım” diye hitap etmesine rağmen bu defa "hanımefendi" diye seslendiğini ve Lütfü Türkkan için "Bu kişiyi Meclis’te tutamazsın" dediğini aktaran Ataklı, Erdoğan'ın bu konuda ne yapacağını çarşamba günü yapacağı grup toplantısında söyleyeceğini ifade ederken "Anlaşılan şu ki, Erdoğan bugün Akşener’e “hanımefendi” diyerek bir kibarlık gösterisi yapıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Türkkan'ın istifasının pek mümkün olmadığını söyleyen Ataklı, Erdoğan'ın da bunu bildiğini söyleyen Can Ataklı, ‘İYİ Parti’ye saldırı hazırlığı’ başlıklı yazısında sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tahminim şu ki asıl amaç sürekli halk arasında gezen Meral Akşener’i hiçbir yere gidemez hale getirmek.

Öyle görünüyor ki AKP teşkilatları İYİ Parti’yi her yerde ve her zaman protesto edecek.

İş bu noktaya gelince kabalalıkları kontrol etmek çok zorlaşır.”

Yazının tamamı için tıklayın!