Gündem
26 Nis 2023 07:11 Son Güncelleme: 26 Nis 2023 07:14

Erdoğan’ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi! Yayında rahatsızlanmıştı…

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Kanal 7 ve 24 Tv canlı yayınında rahatsızlandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlığı gayet iyidir. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyoruz…" ifadelerini kullandı.

 

"MİDEMİ CİDDİ MANADA ÜŞÜTMÜŞÜM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ülke TV-Kanal 7 ortak yayınında soruları yanıtladı. Program, başladıktan sonra verilen kısa aranın ardından planlanan süreden önce bitti.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı ve bu kampanya çalışmaları sebebiyle de midemi ciddi manada üşütmüşüm. Bir ara acaba programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündüm. Artık söz verdik gideceğiz. Bu yoğun mesai içinde bizde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabında Erdoğan’ın sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu. Kalın konuya ilişkin açıklamasında, "Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu iyi hamdolsun. Rabbim muhafaza eylesin." dedi.