Erdoğan’ın masasındaki son anket ortaya çıktı! O illeri canlı yayında tek tek açıkladı…

Yerel seçim için geri sayım sürerken, son anket sonuçları geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, canlı yayında yaptığı açıklamada, AK Parti'nin yaptırdığı son seçim anketinin sonuçlarını paylaştı. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana seçim anketleriyle ilgili detayları aktaran Mustafa Şen, "Vatandaşlarımız ve teşkilatlarımız bekliyor. O şehri alacağımız gözüküyor" diye konuştu.

Erdoğan’ın masasındaki son anket ortaya çıktı! O illeri canlı yayında tek tek açıkladı… - Sayfa 1

Yerel seçim anketleri yakından takip edilirken, seçimlere 25 gün kala Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın masasındaki son anketinin sonuçları da ortaya çıktı. 

116
Erdoğan’ın masasındaki son anket ortaya çıktı! O illeri canlı yayında tek tek açıkladı… - Sayfa 2

Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir'de son durumun ne olduğu ve hangi adayın önde olduğu merak edilirken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen son anket sonuçlarını paylaştı.

Mustafa Şen'in İstanbul, Ankara, Adana, Antalya ve İzmir için kullandığı iddialı ifadeler dikkat çekti...

216
Erdoğan’ın masasındaki son anket ortaya çıktı! O illeri canlı yayında tek tek açıkladı… - Sayfa 3

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, katıldığı CNN Türk yayınında yerel seçimlere yönelik önemli değerlendirmelerde bulundu.

316
Erdoğan’ın masasındaki son anket ortaya çıktı! O illeri canlı yayında tek tek açıkladı… - Sayfa 4

Her büyükşehirde iddialı olduklarını belirten Şen, AK Parti tarafından yaptırılan son seçim anketinin de sonuçlarıyla ilgili bilgiler paylaştı.

416