Polemik & Kulis
29 Ara 2020 13:25 Son Güncelleme: 29 Ara 2020 15:15

Erdoğan'ın kuzeni Cengiz Er'den bomba paylaşım: "Medyanın kirli çamaşırları ortaya dökülecek"

Bugün yapılan operasyonla SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz’ın da bulunduğu 19 şirket yöneticisi hakkında gözaltı kararı verilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni gazeteci Cengiz Er dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz’ın da aralarında bulunduğu 19 kişiye yönelik İstanbul merkezli dört ilde operasyon düzenlendi. Operasyonda 10 kişi gözaltına alınırken holding bünyesinde kurulan şirketler aracığıyla 132 milyon dolarlık kara para aklandığı öne sürüldü.

Operasyon haberinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni ve Superhaber.tv internet sitesinin sahibi Cengiz Er'den operasyonun medya ayağına yönelik dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Er paylaşımında, "Pandoranın kutusu açılıyor. Sezgin Baran Korkmaz operasyonu Türk medyasının da kirli çamaşırlarını ortaya dökecek. Korkmaz'ın boğazdaki yalısının kapısını aşındıran, Bodrum'daki otelinde bedava tatil yapan ve ceplerini dolduran kerli ferli gazetecilerin ipliği pazara çıkacak." ifadesini kullandı.