Spor
05 Şub 2022 21:58 Son Güncelleme: 05 Şub 2022 22:32

Erdoğan'ın koronavirüse yakalandığını öğrenen Derya Büyükuncu'dan skandal paylaşım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüse yakalanmasının ardından eski milli yüzücü Derya Büyükuncu skandal bir paylaşımda bulundu. Büyükuncu'nun paylaşımına ilk tepki Melih Gökçek'ten geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün sosyal medya hesabından, eşi Emine Erdoğan ve kendisinin koronavirüse yakalandığını duyurdu.

 Erdoğan'ın bu açıklamasından sonra eski milli yüzücü Derya Büyükuncu'dan skandal bir paylaşım geldi.

 DERYA BÜYÜKUNCU'DAN SKANDAL SÖZLER

Derya Büyükuncu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüse yakalanmasının ardından yaptığı paylaşımda helva görseli paylaşarak, "Koronavirüs olmuş ve dua istiyor. Ediyoruz, ediyoruz, merak etmesin. 20 tencere helvayı yapmaya başladım. Zamanı gelince bütün mahalleye dağıtacağım" ifadelerini kullandı.

 TEPKİLERDEN SONRA BİR PAYLAŞIM DAHA YAPTI

Paylaşımı tepki çeken Büyükuncu daha sonra bir paylaşım daha yaparak, "Helva dedik, ne kadar da büyük bir kitle o insan!! için üstüne alındı. Allah kimseyi başkasının önünde eğilecek, kula kulluk edecek, karşısında el pençe divan duracak kadar karaktersiz, korkak yapmasın. Amin!!!" ifadelerini kullandı.

 MELİH GÖKÇEK'TEN SERT TEPKİ

Büyükuncu'ya en sert yanıt eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'ten geldi. Paylaşımında Gökçek, "Bu adamın elinden milli sporcu unvanı alınmalı. Gitsin kendini hangi ülkeye yakın görüyorsa sporculuğunu orda yapsın" ifadelerini kullandı.