Gündem
25 Tem 2016 18:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:25

Erdoğan'ın kaldığı oteli basan askerler canlı yayında yakalandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele saldıran darbeci 19 askerden 3'ü kontrol noktasında, 4'ü ise canlı yayında süren bir operasyonda sığındıkları menfezde yakalandı.

15 Temmuz darbe gecesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele saldırıp 2 polisi şehit ettikten sonra kaçan 17 kişilik özel karma timden 3'ü yol kontrolü sırasında Çetibeli mevkiinde yakalandı. Daha sonra bir menfeze saklanan 4'ü canlı yayında süren bir oprasyonla yakalandı.

3 DARBECİ ASKER KONTROL NOKTASINDA YAKALANDI

Marmaris'teki Çetibeli Jandarma Kontrol Noktası'nın 3 kilometre uzağında 3 darbeci askerin yakalanmasının ardından bölgede operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri, 7 kişilik gruptan kaçan 4'ünü daha yakaladı.

MENFEZDE ARAMA YAPILIRKEN 1 ASKER DAHA YAKALANDI

3 kişilik grubunun yakalandığı karayolunun altında geçen menfezde arama yapan asker ve polisler, 1 darbeci askeri daha yakaladı.

YAKALANAN ASKER SAKLANAN 3 ASKERİN YERİNİ İHBAR ETTİ

Bir süre yetkililerle görüşen askerin yer göstermesi sonucu aynı menfezde saklanan 3 asker daha gözaltına alınarak araçlara bindirildi. 3 askerin menfezden çıkarılma anları canlı yayınlara yansıdı.

10 ASKERİ YAKALAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bu operasyonla birlikte 7 kişilik grubun tamamı yakalanmış oldu. Firari olan 10 askerin daha yakalanması için çalışmalar sürüyor.