Medya
16 Haz 2017 11:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:55

Erdoğan'ın iftarına katılan Hülya Avşar'dan 'dekolte' açıklaması

Geride bıraktığımız günlerde Tarabya Köşkü'nde gerçekleştirilen iftar davetine katılan Hülya Avşar gece için tercih ettiği kıyafetiyle çok konuşuldu.

İftar davetine omuzlarını açıkta bırakan bir kıyafetle katılan Hülya Avşar, ertesi gün bu seçimi yüzünden twitter da en çok konuşulan isimlerden oldu. İftar davetine dekolteli gittiği için eleştirilen ve hakkında ‘Hülya Avşar dekolteni kapat’ etiketiyle çok sayıda yorum yapılan Hülya Avşar konuyla ilgili bir açıklama yaptı. İşte Hülya Avşar’ın kendi ağzından dekolte açıklaması:

“Böyle bir konunun gündeme gelmesine bile inanamıyorum. Cumhurbaşkanı ve eşinin böyle bir problemi yok. Kimin ne giydiğine bakmadılar bile. Orada herkes olduğu gibi kabul edildiği için ben de o iftara gittim zaten. En ufak bir rahatsızlık hissi, en ufak bir garip bakışları olmadı. O elbiseyi giyip de gidemeyeceğim bir ortam olsaydı, zaten gitmezdim. Tarzımı, karakterimi değiştiremezsin benim. Ben yıllardır kimsem, neysem oyum. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Hanım’ın böyle bir bakışa sahip olmadıklarını zaten biliyorum. Bu yüzden ben o kıyafeti giyerken, acaba giysem mi giymesem mi diye düşünmedim bile. Olayı çok abarttılar. Ben insanların bu konuya böyle abartmasına daha çok şaşırdım. Tayyip Bey, Enmine Hanım bu konuda hiç kimseye eleştirel vaziyette bakmıyorlar. Öyle olduklarını bilsem inan gitmem. Hiçbir mecburiyetim yok, kaçarım. Benim özgürlüğüm her şeyden daha önemli. Ben böyle şeylere tahammül edebilecek bir kadın değilim. Hemen uzaklaşırım, kaçarım ve özgürlüğümü seçerim. Bana sosyal medyada yazılanlardan sonra anladım ki bazıları Tayyip Bey’den daha muhafazakâr.”