Polemik & Kulis
25 Eki 2015 08:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:07

Erdoğan'ın Başdanışmanı Varank ile CHP'li Yarkadaş atıştı: Hodri meydan!

Erdoğan’ın Başdanışmanı Mustafa Varank ve CHP'li Barış Yarkadaş Twitter'da atıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Mustafa Varank ve CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş sosyal paylaşım sitesi Twitter'da atıştı.

Erdoğan'ın danışmanı Varank, Barış Yarkadaş'ın Gerçek Gündem'de yer alan haberde, "Varank'ın yedi kanalın kapatılması için söylediği sözler, AKP'nin anayasal suç işlediğinin açık kanıtıdır" ve "Nokta Dergisi'nin toplatılması için de yargıyı devreye sokan kişi" sözleri sonrası çılgına döndü.

Mustafa Varank, Twitter'daki hesabından Gerçek Gündem'de yer alan haberin kapağını da kullanarak, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş'a," Beni istifaya çağıran @barisyarkadas 'a hodri meydan! Bu yalanı ispatla edeceğim yoksa sen edeceksin? Var mısın?" diye seslendi.



Yarkadaş'ın ise Erdoğan'ın Danışmanı Varank'a yanıtı ise sert oldu. Yarkadaş Twitter'daki hesabından Varank'a şu yanıtı verdi:

"Hangi işleri çevirdiğini bütün dünya biliyor.. AKP'liler veriyor bu bilgileri bize.. Sizden bıkmışlar çünkü.. Sansürcü yüzün görüldü.
Sansürcü yüzünüz deşifre oldu. İstifa için beni beklemene gerek yok. Videodaki sözlerin istifa için yeterli...
Türk siyaset tarihine sansür ve kumpasla geçeceksin... İstifa edemez, ballı maaştan vazgeçemezsin. Ama unutma ki devran dönecek. hürriyet için de verdiniz çocuğa gazı başını yaktınız... o gece derginin kapağını Rte'ye götürüp göstermedin mi! Her şeyi biliyoruz merak etme...nokta ve Türksat'ta iş üstünde yakalandınız. Hadi "sansürcü değilim, sansürcülük alçaklıktır" desene... Diyebilir misin?"