Gündem
11 Şub 2011 17:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:02

ERDOĞAN'IN AÇILIŞINI YAPTIĞI OTELİ ÇEKMEK İSTEYEN GAZETECİLERE ÇİRKİN SALDIRI!

Kars'ta çekim yapmak isteyen gazetecilere turistik otel yetkilileri ve otel çalışanları tarafından cadde ortasında meydan dayağı atıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 08 Ocak 2011 tarihinde açılışını yaptığı ve adını Büyük Kale Otel olarak değiştirdiği otelin görüntüsünü almak isteyen gazetecilere, otel yöneticileri ve personelleri tarafından cadde ortasında meydan dayağı atıldı. Otel personelinin dayağından İHA muhabiri Işık çapanoğlu, DHA muhabiri Dinçer Aktemur ile Kafkas Haber Ajansı Muhabiri Uğur Aydın nasibini aldı.
Etraftan geçenlerin araya girmesiyle önlenen kavgada gazeteciler, suratlarına ve bacaklarına aldıkları darbeler ile yaralandılar.

İHA MUBABİRİ DE DAYAKTAN NASİBİ ALDI
Olup bitenlerden habersiz otel önünde çekim yapan İHA muhabiri Işık Çapanoğlu görev yaptığı sırada otelden çıkan çok sayıda personel tarafından dövüldü.
Suratına ve ayağına aldığı darbelerden kendini korumak isteyen Çapanoğlu, yerel Serhat TV muhabiri Adem Alp'in araya girmesiyle kendini zor kurtardı. Neye uğradığını şaşıran Çapanoğlu, gazeteci arkadaşları tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.
Kars'ta Gezetecilere Çirkin Saldırı başlıklı ve Kars'ta çekim yapmak isteyen gazetecilere turistik otel yetkilileri ve otel çalışanları tarafından cadde ortasında meydan dayağı atıldı. özetli haberi okudunuz.