Gündem
09 Ağu 2014 09:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:33

Erdoğan'dan Zaman'a yine hakaret: 'Aşağlık kadın'

Başbakan Erdoğan, gazeteci-yazar Amberin Zaman için 'aşağlık kadın' dedi..

Başbakan Erdoğan, Etlik Antares AVM’nin önünde düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Konuşmasına Ankara’yı ve ilçelerini selamlayarak başlayan Erdoğan, “Ankara biz seninle iftihar ediyoruz, artık 80 vilayete elini uzattığın için seninle iftihar ediyoruz. Dünya başkentleri arasında itibarlı bir yerin olduğu için seninle iftihar ediyoruz. Mazlumlara umut ışığı olduğun için seninle iftihar ediyoruz. Ankara sen Gazze’nin yanında dimdik duruyorsun. Sen mazlumların yanında sarsılmadan duruyorsun. Sen Suriyeli gariplere sahip çıkıyorsun. Sen Türkmen kardeşlerini güç veriyorsun. İşte onun için seninle iftihar ediyoruz Ankara” dedi.
 
“AŞAĞILIK KADIN”
 
Pensilvanya’nın artık dengesini yitirdiğini belirten Erdoğan, “Beddua üzerine beddua ediyor. CHP seçimden umudunu kesti, artık millete hakaret ediyor. Müslümanlara hakaret edilmesine seyirci kalıyor. Aynı programa çıkıyor, aynı programda, bu Doğan Grubu'nun yayın organında, görsel medyada çıkıyor bir tane aşağılık kadın, affedersin onun yanında Müslümanlara hakaret ediyor. Bunda ise ses yok. Şu hale bak. Kimsin sen ya? Sen kimsin? Önce haddini bil. Sen nasıl olur da yüzde 99’u Müslüman olan böyle bir ülkede, kalkarsın da ‘Müslümanlardan başka bir şey mi bekleyeceksiniz’ diyeceksin. Kimsin sen?” diye konuştu.
 
-“GİT SEN ÇIKAR YA”-
 
CHP’nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın, kaset konusuyla ilgili olarak “Başbakan bunu çıkarmak zorunda” sözlerini eleştiren Erdoğan, “Git sen çıkar ya. Yargı var, her şey var, git çıkar. Ben sana yolu gösterdim. İşte ‘bu dinleyenler, bu gözetleyenler seni de gözetlediler’ diyorum. Eğer bu Başbakan samimi olmasaydı, sen bugün daha da rezil olacaktın. Anayasa tartışmalarında anında olaya Binali Yıldırım kardeşimle biz müdahale ettik, hemen yayından kaldırıldı. Bizim bu iyiliğimizi hala görmüyor ve diyor ki ‘Başbakan bunu çıkarsın.’ Ya sen hala kalkıp da Kılıçdaroğlu'nu korumaktan vazgeç. Dürüst ol sen de. Maalesef Kılıçdaroğlu, Bahçeli, ikisi de bu oyunlara, bu Pensilvanya oyununa geldikleri halde, birçok arkadaşını aday gösteremedikleri halde, bu yüzden hala akıllanmadılar. Bunlar evlere şenlik” dedi.