Gündem
19 Eki 2021 08:49 Son Güncelleme: 19 Eki 2021 08:52

Erdoğan'dan Özdemir Bayraktar için taziye mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hayatını kaybeden BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı, 'İHA ve SİHA'ların fikir babası', damadı Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar için taziye mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Millî Teknoloji Hamlesi’ne hayalleriyle, gayretleriyle, mücadelesiyle yön veren, BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı, kıymetli dostum Özdemir Bayraktar’a Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Milletimize yaptığı eşsiz hizmetler asla unutulmayacaktır."

CENAZE TÖRENİ NE ZAMAN?

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, "Milli Teknoloji Hamlesi idealinin ve Milli SİHA'larımızın öncü ismi, Yönetim Kurulu Başkanımız ve yol göstericimiz Özdemir Bayraktar, Hakk'a yürüdü... Allah rahmet eylesin. Dualarınızı bekliyoruz. Cenaze namazı 19 Ekim 2021 Salı günü öğle namazını müteakip Fatih Camii'nde kılınacaktır." ifadelerine yer verildi.

ERDOĞAN KATILABİLECEK Mİ?

Afrika turunda olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın törene katılıp katılmayacağı ise bilinmiyor. Programa göre Erdoğan'ın Afrika turu 4 gün sürecek. Pazar günü başlayan geziler Çarşamba günü bitecek.