Gündem
21 Şub 2015 12:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:04

Erdoğan'dan Fuat Avni'ye çağrı: Sende yürek varsa..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter kullanıcısı Fuat Avni'ye yüklendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Valiliği'nce düzenlenen kahvaltıda, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine hitap etti.

Erdoğan konuşmasında Gülen cemaatine değinerek "Yardım diye topladıkları paralarla ticari işler yapıyorlar. Kurdukları bankayla kendi şirketlerine usulsüz şekilde kaynaklar aktarıyorlar. Türkiye'yi dünyaya şikayet etmek için kullanıyorlar.Para yedirerek ve Türkiye'yi onlara şikayet ediyorlar. İnanın böyle bir tavrın içinde PKK bile olmadı. Bu denli bir tavrın içinde olmadı. Onlar bu işleri silahlı yaptılar. Zaman zaman benzer şeyleri onlar da yaptılar ama bu denli bu işi başaramadılar. Böyle bir şey olabilir mi? İşte yolsuzluk budur, işte hırsızlık budur, en büyük ahlaksızlık budur. Bu yapı maalesef ülkemizde sivil toplum kuruluşlarına, gönüllü teşekküllere, cemaatlere çok büyük zarar verdi" dedi.

Twitter'da hükümet karşıtı analizleriyle bilinen ve operasyonları önceden haber veren 'Fuat Avni' isimli kullancıya seslenen Erdoğan, "Kefenimizi giyerek biz bu yola çıktık, sende yürek varsa kod adıyla ortaya çıkma, açık net çık ortaya" dedi.