Gündem
22 Mar 2023 23:16 Son Güncelleme: 23 Mar 2023 00:18

Erdoğan'dan canlı yayında Yavuz Ağıralioğlu sözleri! "Bazılarının gerçeği görmesi önemli'..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan NTV-Star TV ortak yayınında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Altılı Masa ve Yavuz Ağıralioğlu'nun sözleri hakkında da konuşan Erdoğan "Bu masada her şey var. Herkes birbirine çalım atıyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV-Star TV ortak yayınında Seda Öğretir, Ahmed Arpat, Nazlı Çelik ve Burhanettin Duran'ın sorularını yanıtlıyor.

ALTILI MASA KONUSU

"Tam anlamıyla bir eski Türkiye fotoğrafı olan koalisyon mantığıyla çalışıyorlar. Bunların derdinin millete hizmet olmadığını gösteriyor. Dağıt sandalyeleri, al cumhurbaşkanlığını. Terör örgütünün parlamentodaki uzantısını da masaya ortak etti, beraber yürüyorlar. HDP için ne dedik, gizli ortakları dedik. Bunu milletimize anlatmamız gerekiyordu. HDP eşittir PKK'dır, HDP eşittir YPG/PYD'dir. Bu denklemde CHP'nin yeri nerede kalıyor, bunu benim milletim düşünsün. Benim vatandaşım millidir, benim vatandaşım yerlidir. Benim vatandaşım özellikle dışarıda yönetilen emperyal kafaların mahkumu değildir. Kandil'deki terörist elebaşıları Altılı Masa'nın kendileri için umut oluşturduğunu söylüyorlar, bay bay Kemal'i Kandil'e umut veren aday olarak görüyorlar. Meral Hanım, 'HDP de HDP'nin talepleri de masaya gelemez' demişti. HDP bütün varlığıyla bu kumar masasına oturmuş durumda. HDP verecekleri destekler karşısında elbette taleplerinin karşılanmasını bekliyor. Milletim bu oyunları görüyor. 14 Mayıs'ta hepsine gereken dersi milletim verecek.

YAVUZ AĞIRALİOĞLU SÖZLERİ

Ben tamamını izleyemedim. Yani bu masanın ilkesizlik üzerine kurulu olduğunu hep söyledik. Masanın birbirine güvenmediğini her zaman dile getirdik. Meral Hanım bu masayı kumar masası olarak anlattı. Bu masada her şey var. Herkes birbirine çalım atıyor. Kimin hesabı diğerine uyacak uymayacak önümüzdeki günler iyi gösterecek. İçlerinden bazılarının gerçeği görmesi önemli. Buradan başarı beklenmesi mümkün değil."