Politika
29 Nis 2023 09:33 Son Güncelleme: 29 Nis 2023 09:38

Erdoğan, rahatsızlığı sonrası meydanlara iniyor! Programı bir hayli yoğun!

Hafta içi katıldığı canlı yayında rahatsızlanan ve programlarını iptal eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. Erdoğan önce TEKNOFEST'e katılacak, ardından da Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşüp İzmir mitingi için kente hareket edecek.

Geçtiğimiz akşam canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 dakikalık aranın ardından midesini üşüttüğünü belirterek seyircilerden helallik istemişti. Bu gelişmenin ardından Cumhurbaşkanı'nın programları iptal edilmiş ve istirahat edeceği açıklanmıştı.

İSTİRAHAT EDİYORDU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Erdoğan'ın rahatsızlığı hakkında son durumu aktararak "Sağlık durumu gayet iyi. Geçirmiş olduğu gastrointestinal enfeksiyonunun etkisi azalmış durumda" ifadelerini kullandı. Çalışmalarını ofisinden canlı bağlantılar ile sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün yeniden meydanlara iniyor.

3 PROGRAMLA DÖNÜYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 11.00'de önce Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST'i ziyaret edecek. Saat 13.00'de ise Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşecek. Bu programların ardından ise saat 15.30'da Gündoğdu Meydanı'nda İzmir mitingine katılacak. İzmir'deki Bayraklı Şehir Hastanesi'nin açılışını da Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.