Gündem
17 Mar 2016 08:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:24

Erdoğan "paçavra" dedi, Sözcü bu manşetle çıktı: Başkanlık Türkiye'yi uçurur!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paçavra dediği Sözcü gazetesi bugün "Başkanlık Sistemi Türkiye'yi Uçurur" manşeti ile okur karşısında.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Ankara saldırısı sonrası "Batsın senin başkanlığın" manşetine "paçavra" sözüyle tepki gösterdiği Sözcü gazetesi, bugün "Başkanlık sistemi Türkiye'yi uçurur" manşetiyle çıktı.

"Muhalif basına paçavra diyen Erdoğan, yeni terör yasasıyla, silahla kalemi, teröristle gazeteciyi aynı kefeye koyacak" diyen Sözcü, "İşte böyle bir Sözcü okumak istiyor" diyerek ironi ile hazırladığı birinci sayfayı okurlarına sundu. Sayfada, "Türkiye'nin en güvenli kenti Ankara çıktı", "Muhtarlardan sevgi seli", "AK Parti sonunda Rusya lideri Putin'e diz çöktürdü", "Emekliler Paris'e tatil yapmaya gitti" gibi başlıklarla haberler hazırlandı. Birinci sayfanın sonuna bir not düşülerek, "Sözcü asla böyle olmayacak. Gerçek Sözcü için sayfayı çevirin" dendi.

İşte Sözcü'nün bugünkü birinci sayfası:



Muhalif basına PAÇAVRA diyen Erdoğan, yeni çıkarttıracağı TERÖR YASASI'yla, silahla kalemi, teröristle gazeteciyi aynı kefeye koyacak.

BAŞKANLIK SiSTEMi TÜRKiYE’Yi UÇURUR!
Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Türkiye’nin itibar abidesi Beştepe Külliyesi’ndeki uzman danışmanlarına dünya rejimlerini inceletti. Ortaya başlıktaki sonuç çıktı

SON yıl­lar­da yap­tı­ğı re­form­lar­la zin­cir­le­ri­ni kı­ra­rak böl­ge­sel bir güç olan Tür­ki­ye­’nin, sü­per güç ola­bil­me­si için önün­de sa­de­ce “par­la­men­ter sis­te­m” en­ge­li kal­dı. Kül­li­ye­’de­ki de­ne­yim­li da­nış­man­lar, bul­duk­la­rı çö­zü­mü SÖZ­CÜ­’ye şöy­le açık­la­dı:

HALK, “İŞ­TE BU­” Dİ­YE­CEK
“NA­SIL ‘Tek dev­let, tek mil­le­t” di­yor­sak, tek li­der et­ra­fın­da ke­net­len­me­li­yiz. O da baş­kan ol­ma­lı. Bü­tün ge­liş­miş ül­ke­ler­de bu sis­tem var. Ya­sa­ma, yü­rüt­me ve yar­gı ara­sın­da uyum olan baş­kan­lık sis­te­mi­ne ge­çer­sek, bi­zi kim­se tu­ta­maz…”

Muhtarlardan sevgi seli
DÜN­YA li­de­ri, Beş­te­pe­’de 22’n­ci kez muh­tar­la­rı ağır­la­dı. Fi­zik­ten fai­ze, tıp­tan ai­le plan­la­ma­sı­na kadar dün­ya­da­ki son ge­liş­me­le­ri an­lat­tı.

GÜVENPARK DÜN CIVIL CIVILDI
Başkentte canlı bomba saldırısı kısa sürede aydınlatılıp izleri silinince, Güvenpark eski canlılığını yeniden kazandı. Çocuğunun elinden tutan Ankaralılar, soluğu Güvenpark’ta alınca, başkentin kalbinden yine şen kahkahalar yükselmeye başladı.

Türkiye’nin en güvenli kenti Ankara çıktı
BÖLÜCÜ terör örgütü PKK’nın, Türkiye’nin kalbi olan Ankara’nın istikrarını bozma planı boşa çıkarıldı. AB zirvesi için başkente gelen uzmanlar, uygulanan “çok özel güvenlik konseptine” hayran kaldı. AB yetkilileri, “Burası çok güvenli. Bu sistemi Brüksel’de, Paris’te, Berlin’de ve Londra’da biz de uygulayacağız” dedi..

Suriye’den 3 milyon mülteci kardeşimiz daha geliyor…
ESED’den kaçanlara yine kucak açtık… 3 milyon Suriyeli besliyorduk. Yeni 3 milyon için de kamplar hazırladık…

Ak Parti sonunda Rusya lideri Putin’e diz çöktürdü
UÇAĞINI düşürdüğümüz Rusya, Ak Parti’nin baskısı sonucu geri adım attı. Suriye’den uçaklarını çekiyor.

İntibak yasasıyla maaşı üçe katlanan emekliler Paris’e tatil yapmaya gitti
2002 öncesine kadar yaşayıp yaşamadıkları belli olmayan milyonlarca emekli, AK Parti iktidarları döneminde hak ettikleri refaha kavuştu.
ÜST üste çıkarılan intibak yasaları ve yapılan yüksek zamlarla geliri artan emekliler, başta Paris olmak üzere Avrupa tatili için kuyruğa girdi…

Dünyanın en değerli pasaportu Türk pasaportu
TÜRKLERin yüksek harcama kapasitesi ekonomik krizdeki ülkelerin iştahını kabarttı… Türklere vize uygulayan ülke kalmadı…

İstanbul’da trafik çilesi kalmadı
Avrupa’dan, Asya’ya köprüden 5 dakikada geçtik
CUMHURBAŞKANI Erdoğan’ın, belediye başkanıyken başlattığı trafik çilesini bitirme hamlesi İstanbullunun yüzünü güldürdü. 20 milyon nüfuslu megapol, dünyanın en hızlı ulaşım ağına kavuştu.

Ucuzlukta AB lideriyiz
TÜR­Kİ­YE, va­sıf­lı iş­gü­cüy­le üre­tim pat­la­ma­sı yap­tı. Türk eko­no­mi­si, bü­yü­me­de dün­ya li­der­li­ği­ni al­dı.
AME­Rİ­KA­’dan Çi­n’­e ka­dar mil­yon­lar­ca tu­rist, ucuz ve ka­li­te­li ürün­leri al­mak için Tür­ki­ye­’ye akın et­ti…