Gündem
28 Eyl 2012 08:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:11

ERDOĞAN MASASINDAKİ SON SEÇİM ANKETİNİ AÇIKLADI!

Başbakan Erdoğan, Pazar günü yapılacak AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi'nden önce NTV ve Star TV'nin ortak yayınına katıldı.

SON ANKETİ AÇIKLADI: AK PARTİ YÜZDE 52.1
Sürekli anketler yaptırıyoruz. 5 firmanın yaptığı kamuoyu araştırması şu an önümde. Ortalama olarak biz yüzde 52.1, CHP yüzde 24.2, MHP yüzde 13.3, BDP yüzde 6.2 gözüküyor. Yüzde 48’in hükümeti olmadığımızı kimse iddia edemez.

’FSM ÇALIŞMASINDA HATA OLABİLİR’
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki çalışmalar hazırlıksız değildi, hazırlık vardı. O firmanın beceriksizliği olabilir. Söz verilen tarihten önce yetiştirildi. Çalışmalar kolay bir iş değil. Çok farklı bir asfalt uygulamasına girildi. İstanbul trafiğine günde 400 araç giriyor. Köprü çalışmalarında belki biz de hata etmiş olabiliriz, affola diyebiliriz.

Kongrede belirlenecek ekibimizde ehliyet ve liyakat olacak. Gönül vermiş kişi, sadakat içinde gelmiş olacaktır. Bir hocam ‘Siyasette tekkeye derviş aramayacaksın, bu işi yapacak ehli kişi arayacaksın’ derdi. Hem dinamik bir kadro, hem de yüzde 30’dan aşağıya kalmamak konusunda bayan arkadaşlar olacak. Yenilenmiş, güçlü, temsil kabiliyeti olan bir kadro olacak. Ben değil, biz merkezli bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. MKYK ve MYK’da değişikliğe gideceğiz.

Cumhurbaşkanlığı ile genel seçimleri birleştirme konusu gündemimizde yok.