Medya
28 Nis 2013 20:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:09

ERDOĞAN DENİLEN O ADAMI YÜCE DİVAN'A GÖNDERECEK BİR YAYIN POLİTİKAMIZ OLACAK!

Star gazetesi yazarı Elif Çakır, Neşe Düzel'le ilgili çok konuşulacak bir yazıya imza attı.

Taraf gazetesinde son bir ay içerisinde kritik ayrılıklar yaşandı. Kurtuluş Tayiz, Genel Yayın Yönetmeni Oral Çalışlar ve son olarak yazar Yıldıray Oğur gazeteden ayrıldı. Taraf’ta dümenin başına Ahmet Altan’la gazeteden ayrılan bir süre sonra tekrar Taraf’a geri dönen Neşe Düzel getirildi.

Star gazetesi yazarı Elif Çakır, Neşe Düzel’le ilgili çok konuşulacak bir yazı yazdı. Bugün yayınlanan yazıda Neşe Düzel’in "Bundan sonra Erdoğan denilen o adamı Yüce Divan’a gönderecek, yargılanmasını sağlayacak bir yayın politikamız olacak!" dediği öne sürüldü.

İşte o yazının bir kısmı;

"Bundan sonra Erdoğan denilen o adamı Yüce Divan’a gönderecek, yargılanmasını sağlayacak bir yayın politikamız olacak!”
Bu sözlerin Taraf gazetesinin çiçeği burnunda taze genel yayın yönetmeni olan Neşe Düzel’e ait olduğu iddiaları var.
Ancak bu sözleri yayın yönetmeni olduktan sonra değil olmadan birkaç gün önce konuştuğu söyleniyor.
Henüz 3 ay öncesinde Taraf’ın yayın yönetmenliğine getirilen Oral Çalışlar’ın görevden alınmasının arkasında,gazetenin 3 aydır barış sürecini destekleyen yayınlarından ‘birileri’nin ciddi rahatsız olduğu ve dolayısıyla görünürde ‘patronaj’ gibi duran operasyonun masum olmadığı inancı hakim.
Umarım bir 27 Nisan’da gazete künyesine ‘Yayın Yönetmeni’ olarak giren Neşe Düzel bu kadar korkunç, kindar, öfkeli sözleri söylememiş olsun.
Ya da...
Umarım Neşe Düzel’i bir gazetenin yayın politikasını değiştirtecek kadar öfkelendirecek ve ‘Başbakan Erdoğan’ı Yüce Divan’da’ yargılanmasını gerektirecek kadar ‘bizim bilmediğimiz’ ancak ‘o’ ya da ‘arkadaşları’ bu konuda haklı delillere,bilgilere sahiptirler!
***
Bu kadar kanlı, bu kadar kirli ve bu kadar korkunç, 30 yıllık terör biterken bu savaşı bitiren, anaların gözyaşlarını dindiren bir Başbakan’ı desteklemek, cesaret vermek, yayın politikalarımızla yanındayız‘sakın vazgeçme Başbakan’ demek yerine ‘onu yargılatacak yayın politikasına geçiyoruz’ demelerinin bir izahı olmalı değil mi?
İşte bu yüzden en başta ben merakla bekliyor olacağım Başbakan Erdoğan hangi günah ve suçtan dolayı ‘Yüce Divan’a gönderilecek?


YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN