Gündem
08 Eyl 2011 10:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:46

ERDOĞAN DEMİRÖREN'DEN OLAĞANÜSTÜ ZİRVE! KİMLERLE NEREDE BULUŞUYOR? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Demirören-Karacan ortaklığında yaşanan olumsuz gelişmeler ve ayrılığın eşine gelinen ortaklıkta bugün sürpriz gelişmeler yaşanabilir.


Geçtiğimiz günlerde Aydın Doğan’dan Milliyet ve Vatan’ı satın alan Demirören ve Karacan ailesi arasındaki ortaklıkta sürpriz gelişmeler yaşanmıştı.

Vatan ve Milliyet Gazetesi’ni satın alan DK Gazetecilik ve Yayıncılık şirketinin yönetim kurulundan istifa eden Karacan Grubu emniyeti suistimal gerekçesiyle kayyım atanması talebinde bulunmuş, bu talep mahkemece kabul edilmişti.

DK Gazetecilik şirketinin yönetim kurulu üyeliklerinden Karacan ailesinin istifa etmesinin ardından şirketin 7 kişilik yönetim kuruluna 3 yeni üye atandı.

Bu gelişmeler ışınğında Erdoğan Demirören Vatan ve Milliyet gazetesinin yayın yönetmenleri ve bazı yazarlarıyla Kemer Country’deki Hayat Restaurant’ta bugün saat 12.00’de bir araya gelecek. Gelinen son nokta masaya yatırılacak, önemli konu başlıkları tartışılacak. Aynı zamanda sürpriz bazı gelişmelerin eşiğinde bazı kararlar çıkabileceği de elimize ulaşan bilgiler arasında.

Medyaradar olarak bu gelişmeleri dakika dakika sizlere bildirmeye devam edeceğiz.

MEDYARADAR/ÖZEL