Gündem
12 Eki 2017 16:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:11

Erdoğan çok sinirlendi: Senin her yerin profesör olsa ne yazar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin orta doğu devleti olduğunu söyleyen Prof. Bahadır Erdem'e tepki göstererek, "Senin her yerin profesör olsa ne yazar." dedi.

CNN Türk canlı yayınında ekrana gelen Türkiye'nin Gündemi programında İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Bahadır Erdem'in sözleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da gündemindeydi.

"TÜRKİYE ORTADOĞU DEVLETİ OLDU"

Erdem programda, Türkiye'nin Batı'dan koparak artık bir Ortadoğu devleti olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Valiler Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı, Prof. Erdem'in bu sözlerine tepki gösterdi.

"SENİN HER YERİN PROF OLSA NE YAZAR YA"

Bahadır Erdem'e sert sözlerle tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Batı'dan tamamen kopmuş, Ortadoğu'ya sığınmış bir Türkiye var diyor. Bakıyorsun önünde de bir Prof yazıyor. Bunlar haddini bilmiyor. Senin her yerin profesör olsa ne yazar ya. Sen bir defa neyi konuştuğunu, Türkiye'nin bulunduğu konumu bilmeyecek kadar acizsiniz." dedi.

BUNLARI İZLEYİNCE NEFRET EDİYORUM

Erdoğan, "Televizyonda bunları izleyince nefret ediyorum. Bunlardan çıkan öğrenciden hiçbir şey olmaz. O öğrenciler, bu tür hocalardan da nefret ediyordur." diye konuştu.