Gündem
25 Ara 2011 09:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:09

ERDOĞAN ÇİFTİNDEN ROJİN'E ÜZÜNTÜ TELEFONU!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Rojin'i arayarak üzüntülerini ifade ettiği öğrenildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’in kendisinden “aşufte” diye bahsettiği sanatçı Rojin’i arayarak üzüntülerini ifade ettiği öğrenildi.

Şahin’in Ankara’da yapılan bir toplantıda “Burada kadın yok değil mi” diye sorduktan sonra Rojin’den söz ederken “aşüfte” dediği Rojin’e üst düzeyden özür telefonları geldi. Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın da dün sabah saatlerinde Rojin’i aradıkları ve uzun süre konuştukları öğrenildi. Erdoğan’ın “konuyla ilgileneceğini söylediği”, Rojin’in de gelişmeler nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiği ve dinlenmek için Assos’a gittiği kaydedildi. Rojin’in asistanı Ayşegül Ataman “Ağlamaktan gözleri şişti. Bu sözden sonra ne yapacağımızı şaşırdık. Rojin’in annesi de kötü durumda. Rojin Assos’a kafa dinlemeye gitti” dedi.

Rojin’in ilerleyen günlerde Şahin’e dava açacağını da dile getiren Ataman “Avukatlarıyla bir araya gelip dava açacak. Bizi sevindiren, yüzlerce avukatın arayıp gönüllü olmak istemesi” diye konuştu.

Bu arada Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç AA’ya yaptığı açıklamada, Şahin’in sözleri için “son derece yakışıksız” ifadelerini kullandı ve konuyla ilgili araştırma yaptırdığını belirtti.