Medya
21 Haz 2022 08:12 Son Güncelleme: 21 Haz 2022 08:15

‘Erdoğan alternatifi’ ile ilgili dikkat çeken çıkış! Aday olmayacak mı?

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşe yazısında Erdoğan'ın yerine AK Parti'de başka bir ismin aday olacağı iddialarını ele aldı.

Abdulkadir Selvi, Hürriyet'teki bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerine AK Parti'de başka bir ismin aday olacağı iddialarını değerlendirdi.

"ERDOĞAN'SIZ FORMÜL YOK"

"Böyle bir şey yok. Erdoğan aday olmazsa diye yapılmış bir B planı yok. C planı da yok. Hatta alfabenin 29 harfini de saysanız ‘Erdoğan’sız bir formül yok." yazan Abdulkadir Selvi, "Cumhur İttifakı’nın tek adayı var: Cumhurbaşkanı Erdoğan." yazarak iddiaları yalanladı.

İşte, Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'nin ‘Erdoğan cumhurbaşkanı adayı olmayacak mı?’ başlıklı o yazısı:

B PLANI YOK

Şimdi gelelim AK Parti içinde Erdoğan yerine cumhurbaşkanı adayı olacak isimlere.

Böyle bir şey yok. Erdoğan aday olmazsa diye yapılmış bir B planı yok. C planı da yok. Hatta alfabenin 29 harfini de saysanız ‘Erdoğan’sız bir formül yok.

Cumhur İttifakı’nın tek adayı var: Cumhurbaşkanı Erdoğan.

Gerisi ise algı operasyonu yapmaktan, zihinleri bulandırmaya çalışmaktan ve fitne sokmaktan başka bir şey değil.

AK Parti’yi kurduğu günden beri iktidarda tutan ve girdiği her seçimi kazanıp muhalefet liderlerinin tamamının oy oranını toplasanız Erdoğan’a yetişmediği bir dünyada, Erdoğan yerine cumhurbaşkanı adayı olarak başka isimler neden düşünülsün?

AK Parti’nin A planında da B planında da, hatta Z planında da Erdoğan var. Başka bir plan yok. Erdoğan’dan başka bir ismin adaylığı gündemde değil.

Yazının tamamı için tıklayın!