Magazin
10 Eyl 2012 17:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:07

ERDAL ÖZYAĞCILAR EMNİYETTE NEDEN İFADE VERDİ?

Ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar, bugün avukatıyla birlikte İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeydi

Ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar, sosyal paylaşım siteleri olan Facebook ve Twitter üzerinden kendisi adına açılmış hesapların kapatılması başvurusunda bulundu. Başvuru için avukatı ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelen Özyağcılar çıkışta, "Twitter ve Facebook’ta benim adıma hesaplar açılmış. Kimin açtığını bilmediğimiz bu hesapların kapatılmasının ardından hayranlarım için kendi hesaplarımı açacağım" dedi.

AVUKATIYLA EMNİYETE GELDİ

Erdal Özyağcılar, avukatı ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelerek sosyal paylaşım siteleri olan Facebook ve Twitter üzerinden kendisi adına açılmış sahte hesapların kapatılması için başvuruda bulundu. Bilişim Suçlarla Mücadele Büro Amirliği’nde yaklaşık bir saat kaldıktan sonra emniyetten ayrılan Özyağcılar, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"TWİTTER’DA 2, FACEBOOK’TA ADIMA HASEP AÇMIŞLAR"

Emniyete neden geldiği yönündeki soru üzerine Özyağcılar, "Adıma Twitter’da 2 tane, Facebook’ta da 5-6 tane hesap açmışlar. Kimin açtığını bilmiyoruz. Onun tespiti için başvurduk. Bu neticelendikten sonra da ben kendi Twitter ve Facebook hesabımı açacağım artık. Şikayetimiz neticelensin açacağımız hesaba neticelenen kararı da koyarız ki, bundan sonra beni izleyenler, beni sevenler yanılmazlar. Benimle, yasal Twitter ve Facebook hesabımdan irtibat kurarlar. Şu ana kadar kendi hesabım yoktu, şu andakilerin hepsi sahte." dedi.

"Bu hesaplarda aleyhinize olabilecek bir şeyler var mı" şeklindeki soruya ise Özyağcılar, "Yok canım. Hatta benim adıma facebook hesabımdan yazan biri benim için çok güzel yazıyormuş. Bundan 3 ay önce astsubaylarla ilgili bir şey olmuş, ben sözde burada çok güzel şey yazmışım. ’Erdal baba, Erdal baba’ diye bütün başçavuşlar ayağa kalkmış.Yani bazıları da olumlu yazıyor. Ama ben değilim. Önemli olan ben olmamam" şeklinde yanıtladı.

Özyağcılar, daha sonra avukatı ile birlikte emniyet müdürlüğünden ayrıldı.