Epstein'ın fuhuş ağıyla ilgili kan donduran iddialar! Türkiye'den iki isim var!

ABD'yi sarsan Jeffrey Epstein ve fuhuş ağı davasıyla ilgili ortaya çıkan yeni detaylar kan dondurmaya devam ediyor. Son olarak Epstein'ın kurduğu bu iğrenç ağın Türkiye'ye kadar sıçradığı iddia ediliyor. Kamuoyuna açılan belgelerde iki Türk'ün adı da geçiyor.

Epstein'ın fuhuş ağıyla ilgili kan donduran iddialar! Türkiye'den iki isim var! - Sayfa 1

ABD’de kız çocuklarına yönelik cinsel istismarla suçlanan ve Manhattan’daki hücresinde intihar eden iş insanı Jeffrey Epstein’in iddianamesine ilişkin yeni ayrıntılar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. 

113
Epstein'ın fuhuş ağıyla ilgili kan donduran iddialar! Türkiye'den iki isim var! - Sayfa 2

Pedofili, 18 yaşından küçük genç kızları alıkoyma, fuhuş ağı oluşturma gibi suçlarla yargılanırken hapishanede ölü bulunan Jeffrey Epstein ile ilişkili davalarda görülen belgeler geçtiğimiz haftalarda kamuoyuna sunulmuştu. Voa'nın haberine göre; belgelerde Türkiye'den iki kişinin adının geçmesi Epstain'ın Türkiye'den kız çocuklarını kaçırıp kaçırmadığı ile ilgili soruları gündeme getirdi.

213
Epstein'ın fuhuş ağıyla ilgili kan donduran iddialar! Türkiye'den iki isim var! - Sayfa 3

İŞTE O İSİMLER...
Belgelere göre; ismi geçen Refia Banu Küçükköylü ve Turabi Fırat, Epstein’in uçağıyla seyahat eden kişiler arasında.

313
Epstein'ın fuhuş ağıyla ilgili kan donduran iddialar! Türkiye'den iki isim var! - Sayfa 4

Refia Banu Küçükköylü’nün Türkiye’de 1990’larda özel bir televizyonun güzellik yarışmasına katıldığı ve ardından Epstein ile tanıştığı dönemde  Amerika’da emlak danışmanlığı yaptığı belirtilirken, İngiliz medyasında Prens Andrew’la Epstein arasındaki ilişkiye dair haberlerde de yer alması dikkat çekti.

413