Televizyon
29 Haz 2020 16:48 Son Güncelleme: 29 Haz 2020 16:56

Enver Aysever’in Nedim Şener’e sözleri sosyal medyayı salladı! Canlı yayında isyan etti!

Habertürk’te Veyis Ateş'in sunduğu 'HaberTürk Gündem' programına katılan gazeteci Enver Aysever, Nedim Şener'e söylediği sözler sosyal medyanın gündemine girdi. Aysever, Şener'i tutuklandığı dönemde savunduğunu, savunduğu için linç edildiğini ifade etti.

Habertürk’te dün akşam yayınlanan programdan Gazeteci Enver Aysever’in Nedim Şener’e söylediği sözler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Habertürk kanalında yayımlanan programda Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç’ın “FETÖ konusunda hiçbirimiz masum değiliz; eğer bizi aldatmışlarsa bu suç bizim değil” açıklamaları konuştuldu.

Gazeteci Deniz Zeyrek, A&G Araştırma Şirketi'nin Genel Müdürü Adil Gür, Hürriyet Yazası Nedim Şener ve Gazeteci Enver Aysever’in katıldığı program sosyal medyanın gündemine oturdu.

Muhaliflere yönelik baskıyı eleştiren Enver Aysever, ‘Hiç mi bizim bu ülkeye bir katkımız olmadı’ sözleriyle Nedim Şener’e tepki gösterdi.

Aysever’in gündem olan konuşması şöyle;

“Bu benim yüreğimde yaradır, ben Nedim’e de söyledim. Nedim’in çocuğuna yapılanlardan dolayı ben iki gözüm iki çeşme ağladım. Gaziantep’te bine yakın Fetullahçı beni yumrukladı. O gün orası Sivas oluyordu. Nedendi, biliyor musun? Babasıyla uğraşın, çocuğuyla uğraşmayın dedim. Ben karşında Nagehan kalktı, ‘ama 28 Şubat’ta neler yaptın’ dedi. 28 Şubat’ta ben çocuktum hiçbir şey yapmadım. Nedim’in çocuğunu korumak senin de cumhurbaşkanının da görevi. Şimdi ben Nedim’le ayrı fikirleydiyim, çocuğu mağdur olsun göğsümü siper ederim. Peki neden şimdi ben bu ülkede vebalıyım, neden sözü kesilmekle tehdit ediliyorum.”