Gündem
24 Mayıs 2013 17:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:11

ENVER AYSEVER'E TRİPLEKS VİLLA! ÜNLÜ SUNUCUYU FENA İŞLETTİLER!

Ünlü sunucu Enver Aysever, arkadaşı Mert Ali Başarır`ın bütün telefon şakalarını yedi.

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer ve işadamı Okay Kodamanoğlu olarak Aysever`i telefonla işleten Başarır, bir turistik tesise `Enver Aysever Tatil Köyü` adının verileceğini, buradan da bir tripleks villanın kendisine hediye edileceğini söyledi. Aysever, bu bonkörlüğe `hayır` diyemedi.

 Kemal Kılıçdaroğlu`nun aile dostu(!) işadamı Kodamanoğlu`ndan, önümüzdeki seçimde CHP listelerinde ön sıralardan gösterilme sözü de aldı. Marinalar Kralı Kodamanoğlu`na Aysever, "CHP`den istifa etmeseydim, ben 12.sıradan çıkardım" dedi.
 
Özgün telefon işletmeleriyle de tanınan gazeteci-röportaj ve mizah yazarı Mert Ali Başarır, CNNTÜRK`te yayınlanan `Aykırı Sorular`ın sunucusu Enver Aysever`i, bir hafta boyunca Hürriyet Gazetesi köşe yazarı ünlü Yalçın Bayer olarak işletti. Yalçın Bayer, Enver Aysever’e işadamı Okay Kodamanoğlu’nun ona yapacağı cazip tekliflerini anlattı. Yanlışlıkla Vatan Gazetesi yazarı Okay Gönensin’in cep telefonunu verdi. Aysever ile Bayer arasında süren telefon trafiği sonucu, ünlü sunucu Okay Gönensin yerine, Okay Kodamanoğlu’nun cep numarasına kavuştu. Bu kez Başarır, dünyanın sayılı işadamlarından(!) Okay Kodamanoğlu adıyla Enver Aysever`i aradı.
 
Sanayici Okay Kodamanoğlu`nun, Amerika`da geçirdiği trafik kazasında kaybettiği ve Aysever`e çok benzeyen oğlu Enver`in anısına yaptırdığı turistik tesise `Enver Aysever Tatil Köyü` adını vereceğini söylemesi, ünlü sunucuyu çok duygulandırdı.
 
Marinalar kralı Kodamanoğlu`nun, oğluna ‘tipitip’ benzeyen Enver Aysever`e, ‘ENVER AYSEVER TATİL KÖYÜ’nden bir de ‘tripleks villa’ hediye etmesi, ünlü sunucuyu daha da duygulandırarak, ağlamaklı hale getirdi. Aysever, bu nazik hediyeyi ‘nezaket gereği’(!) geri çeviremedi.
 Hele yan komşusunun, kızının başasistanlığını yaptığı dünyaca ünlü Amerikalı yönetmen Steven Spielberg olacağı müjdesi, Enver Aysever’in Hollywood’a doğru ‘Amerikan hayalleri’ne kapılmasına yol açtı.
 
Dolar trilyoneri işadamının, Enver Aysever’in 6 yaşındaki kızına, öbür boyu burs vermesinin ardından, konu CHP’ye geldi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun 25 yılı aşkın süredir aile dostu olduğunu açıklayan Kodamanoğlu’nun, önümüzdeki seçimlerde Enver Aysever’e ‘12. sıra’ yerine daha önlerden adaylık garantisi vermesi, ünlü sunucuyu Ankara ile Hollywood arasında kararsız bıraktı.
 
Daha sonraMert Ali Başarır’ı arayan Enver Aysever, arkadaşından ne yapacağı konusunda yardım istedi.
 
‘İŞLETÖR’diye de anılan Mert Ali Başarır, bir süre öncede çok yakın arkadaşlarından olan, 12 Mart ve 12 Eylül’de hüküm giymiş ve işkenceler görmüş eski DEV-YOL’cu Namık Kemal Aydın’ı, başbakanlık özel kalemden arayarak onu ‘akil adamlığa’ ikna etmişti.

Medya tarihinde yer alan işletmeler arasında, televizyoncu Uğur Dündar’ın, köşe yazarı Emin Çölaşan’a telefonları akla geliyor.