Polemik & Kulis
15 Mar 2013 11:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:05

ENVER AYSEVER'E PAPA FIRÇASI; PAPA'NIN DERDİ BİZİ Mİ GERDİ?

"Papa'nın derdi bizi mi gerdi" diyen ünlü ekran yüzü CNNTÜRK Genel Müdürü Barış Tünay'dan fırça yedi. VİDEO

Yeni Papa’nın seçilmesinin ardından Vatinkan’la yapılan canlı bağlantı için programına ara verilmesine kızan Enver Aysever canlı yayında kanal yönetimini eleştirdi.

"Papa’nın derdi bizi mi gerdi" diyen Aysever program sonrası CNNTÜRK Genel Müdürü Barış Tünay’dan fırça yedi.

Muhalif Gazete’de yeralan habere göre gazeteci Enver Aysever’in CNNTÜRK’teki Aykırı Sorular programına ’Papa isyanı’ damgasını vurdu. Enver Aysever önceki akşam yayınlanan programında Edebiyatçı Selim İleri’yi ağırladı. Program devam ederken gelen ’Papa seçildi’ haberi üzerine yayına ara verilerek Vatikan’la canlı bağlantıya geçildi.

Yaklaşık 10 dakika süren aranın ardından yeniden ekranlara gelen Enver Aysever, kanal yönetimini açık açık eleştirdi.Papa olayını dünyanın en saçma olayı olarak niteleyen Aysever, ’Bu Papa’nın derdi niye bu kadar bizi gerdi onu da anlamış değilim. Haber kanalında ciddi bir şey konuşurken de Papa dinledik. Papa’nın seçilmesinden banane ’ diye tepki gösterdi.

İŞTE O ANLAR : VİDEO

Enver Aysever’in konuğu Yazar Selim İleri de, ’Ötekinin çekilmesi de büyük bir hadise oldu Türkiye’de. Sanki bizim burada Vatikan sokağında oluyor ’ diyerek Aysever’i destekledi.

’BU KADAR YAPAY, BU KADAR SAHTE, BU KADAR HAKSIZ BİR GÜNDEM OLAMAZ ’

’Evet banane ’ karşılığını veren Aysever, ’Sabah bağlanıyoruz Papa ne olacak, öğlen bağlanıyoruz Papa ne olcak. Bize ne yahu. Bir de bütün haber kanallarında bir saat konuşmalar, Papa öyle mi, böyle mi... Banane. Bu kadar yapay, bu kadar sahte, bu kadar bana göre haksız bir gündem olamaz. Senin memleketinde ekmek kaç lira, bölüşebiliyor musun? Gerçekten bu Papa meselesine çok kızıyorum ’ şeklinde konuştu.

BARIŞ TÜNAY’DAN ENVER AYSEVER’E FIRÇA

Programın bitiminde Enver Aysever’in yanına gelen Barış Tünay, yüksek bir ses tonuyla Enver Aysever’e "bir de demokrat geçiniyorsun. Dünyanın ilgilendiği bir konuya biz nasıl kayıtsız kalalım. Burası bir haber kanalı. Bunu sorun yapamazsın" dedi. Enver Aysever’i odasına çağıran Tünay’ın orada da sert bir şekilde Enver Aysever’e çıkıştığı görüldü.