Enis Arıkan'ın 10 liralık dürüm reklamından kazancı dudak uçuklattı!

Instagram sayesinde oynadığı dizilerden daha çok dikkat çekip büyük bir hayran kitlesine sahip olan Enis Arıkan, reklam filminden kazandığı parayla dudak uçuklattı.

Enis Arıkan'ın 10 liralık dürüm reklamından kazancı dudak uçuklattı! - Sayfa 1

Instagram'daki popülerliği sayesinde markaların aranan yüzü olan Enis Arıkan, Alice Müzikali'ndeki Tavşan rolü ile sahnelerin tozunu attırıyor ayrıca Gülse Birsel'in kaleme aldığı Jet Sosyete dizisinde Tony karakterine hayat veriyor.

110
Enis Arıkan'ın 10 liralık dürüm reklamından kazancı dudak uçuklattı! - Sayfa 2

Bir pizza markasının reklamında annesi Selma Hanım ve kedisi Miu ile birlikte rol alan Enis Arıkan, 10 TL'lik dürüm pizza reklamından tam 900 bin TL kazandı.

210
Enis Arıkan'ın 10 liralık dürüm reklamından kazancı dudak uçuklattı! - Sayfa 3

Enis Arıkan kimdir?

Enis Arıkan, 3 Ocak 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı, Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi, Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü mezunudur. Şebnem Bozoklu ve Ezgi Mola'nın sınıf arkadaşı olan Arıkan, bir çok reklam projesinde rol alan almıştır.

310
Enis Arıkan'ın 10 liralık dürüm reklamından kazancı dudak uçuklattı! - Sayfa 4

Ödülleri:

2014 – 19. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri, Tiyatro Ödülleri, Yılın En İyi Erkek Oyuncusu, Garaj – Craft Tiyatro 2011 – 2. Antalya Televizyon Ödülleri: Komedi Dizisi En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Yerden Yüksek

410