Polemik & Kulis
04 Kas 2021 07:17 Son Güncelleme: 04 Kas 2021 07:19

Engin Özkoç’tan Süleyman Soylu’ya ‘Narcos’ göndermesi! ‘Senin dizin...’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Netflix dizisi La Casa de Papel paylaşımına cevap veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Engin Özkoç’tan sert gönderme geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  Netflix'in sevilen dizisi La Casa Da Papel'in “Bir soygun bitiyor. Ve bir devir kapanıyor” notuyla paylaştığı fragmanı alıntılayarak, “Evet doğru ama seçimden kaçıyor maalesef” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun bu paylaşımına AK Parti cephesinden yanıt İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi ve Soylu, “Merak etme KK, daha önce 10 defa olduğu gibi 2023’te de, boyunun ölçüsünü aldığında, evinde bol bol dizi izlersin” diye yazdı.

ENGİN ÖZKOÇ’TAN YANIT

Süleyman Soylu’nun Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımına, Engin Özkoç’tan yanıt geldi. Özkoç, “Bilmediğin diziye karışma! Senin dizin #NarcosSoylu” diye yazdı ve sert bir göndermede bulundu.

İşte Engin Özkoç’un o paylaşımı...

 

NARCOS DİZİSİNİN KONUSU NE?

Narcos, Chris Brancato, Carlo Bernard ve Doug Miro tarafından hazırlanan Amerikan yapımı bir suç ve drama televizyon dizisidir. Kolombiya'da geçen ve çekilen 1. ve 2. sezon, kokain üretimi ve dağıtımı yoluyla milyarder olan uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın hikayesine dayanmaktadır. Dizi ayrıca Escobar'ın uyuşturucu baronları, Uyuşturucuyla Mücadele İdaresi (DEA) ajanları ve çeşitli muhalif varlıklarla olan etkileşimlerine de odaklanıyor.