Engin Günaydın'dan şoke eden itiraf: 'Ahlaksız teklifler alıyorum'

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan deneyimli oyuncu Engin Günaydın, kariyerine ve hayatına dair önemli itiraflarda bulundu.

Engin Günaydın'dan şoke eden itiraf: 'Ahlaksız teklifler alıyorum' - Sayfa 1

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye röportaj veren oyuncu Engin Günaydın, yeni oyunu "Hücreler"in yanı sıra kariyerine ve hayatına dair detayları paylaştı. 

111
Engin Günaydın'dan şoke eden itiraf: 'Ahlaksız teklifler alıyorum' - Sayfa 2

İnsanları, ailesini sevdiğini söyleyen Günaydın 'Güçlü olmak hiç istemedim. Çünkü güç yalnızlık demek. Ben yalnız olmamak için çok uğraştım' dedi. 

211
Engin Günaydın'dan şoke eden itiraf: 'Ahlaksız teklifler alıyorum' - Sayfa 3

"Genelde şapşal, biraz saf karakterler yazıyor, oynuyorsun. Çok şapşallık yaşar mısın?" sorusunun üzerine "kusuruların insanı insan yaptığının" altını çizen oyuncu Engin Günaydın, "Evet ve çok severim, çünkü kusurlarım beni insan yapan konular, kusurlarımı anlatmaktan da çok hoşlanırım. Beni kusurlarımın insan yaptığını düşünüyorum" dedi. 

311
Engin Günaydın'dan şoke eden itiraf: 'Ahlaksız teklifler alıyorum' - Sayfa 4

Genç komedyenlere ve sosyal medyadaki mizaha dair düşüncelerini paylaşan Günaydın, şunları söyledi: "Komedi ilişkiler için bir ön bahçedir.  İlişkileri çok güçlendirir, ciddiyeti azaltır. Genç komedyenler yeni bir dil peşindeler. Bir nevi doğum sancısı var, bu doğum olduktan sonra ülkemizin nur topu gibi yeni bir komedi dili ortaya çıkacak. Heyecanlıyım, takdir ediyorum."

411