Engin-Dilan Polat çiftinin kaç suç kaydı var? Tek tek açıklandı

Son haftaların merak edilen soruşturması Engin-Dilan Polat olayında her geçen gün yeni bir detay ortaya çıkıyor. Komşularıyla kavgası ortaya çıkan çiftin şimdi de suç kayıtlarına ulaşıldı. MASAK raporuna göre birinin 5 diğerinin ise 6 suç kaydı var.

Engin-Dilan Polat çiftinin kaç suç kaydı var? Tek tek açıklandı - Sayfa 1

Türkiye'nin olaylı çifti Engin-Dilan Polat ikilisi her gün şaşırtan bir detayla gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Tutuklanan çiftin dışardaki olayı hayatı tek tek gün yüzüne çıkmaya başladı. Son olarak komşularıyla park yeri nedeniyle kavga eden ikilinin suç kayıtlarına ulaşıldı.

16
Engin-Dilan Polat çiftinin kaç suç kaydı var? Tek tek açıklandı - Sayfa 2

Engin Polat ve Dilan Polat hakkında araştırma yapan MASAK'ın hazırladığı 49 sayfalık raporda, çiftin ceza davaları ve savcılık soruşturmaların olup olmadığı da ele alındı. Habertürk'te yer alan habere göre Dilan Polat'ın 6 Engin Polat'ın ise 5 davası ortaya çıktı.

26
Engin-Dilan Polat çiftinin kaç suç kaydı var? Tek tek açıklandı - Sayfa 3

DİLAN POLAT'IN KAYITLARI...
Detaylı inceleme yapan ekipler Dilan Polat adına UYAP üzerinden 6 soruşturma açıldığını belirledi. Bu soruşturmalar arasında ise şunlar yer alıyor;

36
Engin-Dilan Polat çiftinin kaç suç kaydı var? Tek tek açıklandı - Sayfa 4

İstanbul ve Ankara’da olmak üzere toplam 3 ayrı 'tehdit' olayı, İstanbul Bakırköy'de bir adet "Bilişim Sistemindeki Verileri Bozma Yok etme, Erişilmez Kılma, Sisteme Veri Yerleştirme vb", İzmir'de bir adet "Kişisel Verileri, Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirmek veya Yaymak" ve Batman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “Güveni Kötüye Kullanma”... Dilan Polat hakkında 2014 ile 2022 yılları arasında başlatılan tüm bu soruşturmaların takipsizlikle sonuçlandığı ifade edildi.

46