Engin Altan Düzyatan'dan 'Kuruluş Osman' sinyali'

Diriliş Ertuğrul dizisinde başrolü oynayan Engin Altan Düzyatan, Burak Özçivit'in başrolünde olduğu Kuruluş Osman dizisi için sinyali verdi.

Engin Altan Düzyatan'dan 'Kuruluş Osman' sinyali' - Sayfa 1

TRT 1 ekranlarında yayımlanan sevilen dizi Diriliş Ertuğrul, ATV ekranlarında devamı niteliğinde yayımlanan Kuruluş Osman olarak devam edince başrole Burak Özçivit gelmişti. Diriliş'in başrolü Engin Altan Düzyatan da FOX TV'de yayımlanan Kurşun dizisine transfer olmuş yeni bir başlangıç yapmıştı.

18
Engin Altan Düzyatan'dan 'Kuruluş Osman' sinyali' - Sayfa 2

Engin Altan Düzyatan'ın Kurşun dizisi final kararı alınca hayranları isyan etmişti ki Düzyatan, hayranlarını çok sevindirecek bir sinyal verdi. Geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışında objektiflere yakalanan başarılı oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

28
Engin Altan Düzyatan'dan 'Kuruluş Osman' sinyali' - Sayfa 3

Ünlü oyuncu, 'Kurşun' dizisinin final yapmasıyla ilgili "Olur öyle şeyler, hayırlısı olsun. Bazı işler oluyor, bazı işler olmuyor" dedi.

38
Engin Altan Düzyatan'dan 'Kuruluş Osman' sinyali' - Sayfa 4

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olarak çekilen Kuruluş Osman dizisinde, 'Ertuğrul' karakterinin ölmediği ve diziye yeniden dahil olacağı iddialarına ünlü oyuncu, "Şu an için öyle bir şey konuşmadık, haberimiz yok yani" yanıtını verdi.

48