Engin Altan Düzyatan'a 'Kuruluş Osman' baskısı!

ATV Kuruluş Osman'a gelmesi büyük bir heyecanla beklenen Engin Altan Düzyatan'ın son Instagram paylaşımının altına çeşitli yorumlar yapıldı. Diriliş Ertuğrul yıldızının Kuruluş Osman dizisine gelmesi için yapılan baskılar sürüyor.

Engin Altan Düzyatan'a 'Kuruluş Osman' baskısı! - Sayfa 1

TRT'de yayımlandığı dönem izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin yıldızı Engin Altan Düzyatan'ın dizinin devamı niteliğinde ATV ekranlarında yayımlanan Kuruluş Osman dizisine gelmesi hayranları tarafından en çok istenen dilek haline geldi. Düzyatan'ın hayranları hiçbir fırsatı kaçırmadan baskı yapmaya başladı.


17
Engin Altan Düzyatan'a 'Kuruluş Osman' baskısı! - Sayfa 2

Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde de Diriliş Ertuğrul'un müziğinin çaldığı bir sahne yayımlanınca ise Engin Altan Düzyatan'a baskılar arttı. Hatta olay sosyal medyaya taşındı. Düzyatan'ın son iki paylaşımında sakallarını uzatmasını diziye katılacak olmasına yoranlar yorum yağmuruna tuttu.


27
Engin Altan Düzyatan'a 'Kuruluş Osman' baskısı! - Sayfa 3

Engin Altan Düzyatan'ın Instagram'da son paylaşımlarından biri olan bu fotoğrafa hayranları, ''Kuruluş Osman'a bekleniyorsunuz'' gibi birçok yorum yaptı hatta yabancı hayranları aynı isteği ingilizce yazarak dile getirdi.


37
Engin Altan Düzyatan'a 'Kuruluş Osman' baskısı! - Sayfa 4

Düzyatan'ın son paylaşımına ise "Umarım sakalları beklediğimiz şey için uzatıyorsunuzdur" diyen hayranları, hala müjdeli haber beklediklerini dile getirdi.


47