Televizyon
23 Tem 2020 13:57 Son Güncelleme: 23 Tem 2020 14:09

Engin Altan Düzyatan o diziyle dönüyor! Sakallarını uzatmaya başladı!

Engin Altan Düzyatan’ın Barbaros Hayreddin Paşa rolü kesinleşti. TRT 1 ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkacak olan oyuncu, tekrardan sakallarını uzatmaya başladı. Barbaros dizisi için Çağatay Ulusoy ile anlaşılma yapılmıştı ancak Ulusoy son anda diziyi bırakmıştı.

Son olarak ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinde rol alan oyuncu Engin Altan Düzyatan, yine bir dönem dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncu, TRT 1’in yeni projesi olan Osmanlı’nın ilk kaptan paşası Barbaros Hayreddin Paşa’yı canlandıracak. ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin final yapmasıyla sakallarını kesen Düzyatan, rolü için tekrardan sakal uzatmaya başladı.

TARİHÇİLERDEN YARDIM ALACAK

Ocak ayında ekrana gelmesi planlanan dizi için hazırlıklara başlayan oyuncu, rolü için tarihin tozlu sayfalarını araştırmaya koyulduğu belirtildi. Rolünü hakkıyla oynayabilmek için o döneme ait kitap ve belgeselleri izlemeye başlayan Engin Altan, ilerleyen zamanlarda tarihçilerle de bir araya gelip çalışacak. Denize tutkusuyla da bilinen ünlü oyuncunun yakın çevresine çok heyecanlandığını söylediği öğrenildi.