Magazin
01 Kas 2016 08:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:38

Engin Akyürek'e 'Kürk Mantolu Madonna' sürprizi!

Ekranların yakışıklı oyuncusu Engin Akyürek'e sinema filmi yapılması düşünülen Kürk Mantolu Madonna'da oynaması için teklif götürüldü.

Sebahattin Ali'nin unutulmaz eseri “Kürk Mantolu Madonna”nın beyaz perdeye aktarılma girişimlerinde oyuncu Engin Akyürek'e o önemli rol teklif edildi. Anlaşma olması halinde Engin Akyürek, Raif Efendi rolünü üstlenecek. Uzun boylu, esmer, zayıf bir adam olan Raif Efendi rolüne uygun bulunan Akyürek teklife olumlu yanıt verdi, ancak imzalar henüz atılmadı.

ECE YÖRENÇ SENARYOYA İMZA ATACAK
Ay Yapım'ın yapım haklarını satın aldığı eserin senaryo çalışmalarını Halit Ziya Uşaklıgil'in ‘Aşk-ı Memnu' ve Reşat Nuri Güntekin'in ‘Yaprak Dökümü' eserlerini televizyon dizisine dönüştüren Ece Yörenç'in yapacağı belirtildi. Azap Yolları, Hanende Melek, Kuyucaklı Yusuf, Gramofon Avrat, Hasan Boğuldu, Devlerin Ölümü, ve Kar Beyaz'ın ardından yapılan sekizinci Sabahattin Ali uyarlaması olacak.

BEREN SAAT’E MARİA PUDER ROLÜ TEKLİF EDİLMİŞTİ
Hatırlanacağı gibi Kürk Mantolu Madonna'nın kadın karakteri olan Maria Puder rolü için Beren Saat'e teklif götürüldüğü haberleri gündeme gelmişti.