Magazin
21 Ara 2018 17:28 Son Güncelleme: 21 Ara 2018 18:01

Engin Akyürek ve Bergüzar Korel'den 2019 sürprizi! Hangi filmde buluştular?

Başarılı oyuncular Bergüzar Korel ve Engin Akyürek'i bir araya getiren ‘Bir Aşk İki Hayat’ filminden ilk kareler yayınlandı.

Bergüzar Korel,Engin Akyürek,Bir Aşk İki Hayat,

Çok konuşulan, başarılı dizi ve filmlere imza atan Ay Yapım ve Med Yapım, yepyeni bir filmle geliyor... Türkiye’nin yeni çifti Engin Akyürek ve Bergüzar Korel’i ilk kez bir araya getiren 'Bir Aşk İki Hayat' filminden ilk kareler yayınlandı.

Başarılı oyuncular Engin Akyürek ve Bergüzar Korel, Ay Yapım’ın yeni filmi ‘Bir Aşk İki Hayat’ için bir araya geldi. Yönetmenliğini ‘Delibal’, ‘Medcezir’ ve ‘Ufak Tefek Cinayetler’ gibi başarılı yapımlara imza atan yönetmen Ali Bilgin’in üstlendiği filmin sinemaseverleri derinden etkileyecek çarpıcı senaryosu ise geçtiğimiz yıl sona eren, Emmy ödüllü ilk Türk dizisi ‘Kara Sevda’nın da senaryosunu kaleme alan Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’a ait.

Filmde Engin Akyürek ve Bergüzar Korel’e İpek Bilgin, Merve Dizdar, Osman Sonant, Serhat Parıl gibi usta ve genç oyuncular eşlik ediyor. Akyürek’in yönetmen Umut, Korel’in ise mimar Deniz karakterine hayat verdiği ‘Bir Aşk İki Hayat’ta gündelik hayatta yaptığımız anlık seçimlerin yaşamımızı sonsuza kadar nasıl değiştirdiği gözler önüne serilecek. Umut’un bir akşam iki seçenek arasında kalması sonucu verdiği kararlardan biri karşısına Deniz’i ve aşkı çıkarırken, diğeri ise onu uçuruma doğru sürükleyecek. Umut ve Deniz’in karşılaşmaları sonucu kaderlerinin de sonsuza kadar değişeceği film, hayatın sonsuz ihtimallerle dolu olduğunu gösterecek.

Farklı ve dikkat çekici kurgusuyla izleyiciyi dünyasına davet edecek ‘Bir Aşk İki Hayat’, 2019’un ilk yarısında sinemaseverlerle buluşacak.