Spor
24 Mayıs 2022 14:19 Son Güncelleme: 24 Mayıs 2022 14:21

Enes Ünal en iyisi seçildi! "Özel hissediyorum"

İspanya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Getafe'de forma giyen milli futbolcu Enes Ünal, taraftarlar tarafından sezonun en iyi futbolcusu seçildi.

İspanya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Getafe'de forma giyen milli futbolcu Enes Ünal, taraftarlar tarafından sezonun en iyi futbolcusu seçildi. Getafe Kulübünden yapılan açıklamada, taraftarların en iyi futbolcu olarak Enes Ünal'ı seçtiği açıklandı.

Sezon boyunca attığı 16 golle takımının ligde kalma hedefine büyük katkıda bulunan, Getafe'nin en golcüsü Enes Ünal, "İspanya'daki en iyi sezonumu geçirdiğim için mutluyum." Diye konuştu.

Milli futbolcu Enes Ünal, kulübüne yaptığı açıklamada, ligde kalma mücadelesinin gerek fiziksel gerekse mental olarak oldukça zorlu geçtiğini ve Getafe'nin ligde kalmaya layık bir takım olduğunu ifade etti. 

Milli futbolcu açıklamalarına şöyle devam etti:

“Ben Messi veya özel bir futbolcu değilim, sadece takımdaki bir oyuncudan biriyim ve takım arkadaşlarım olmadan bu başarıyı elde edemezdim. Bu, kendimi özel hissettiriyor.”

Kulübüyle 30 Haziran 2025'a kadar sözleşmesi olan 25 yaşındaki Enes Ünal, Getafe'de attığı 16 golle kulüp tarihinde, Roberto Soldado (2009-2010) ile birlikte bir sezonda en fazla gol atan futbolcu oldu.