Gündem
22 Oca 2018 16:56 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:57

Enes Batur’un filmi kaç izlendi?

Enes Batur’un kendi hayatını anlattığı sinema filminin ilk üç günlük izlenme sayısı belli oldu. Boxoffice Türkiye verilerine göre; ‘Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?’ filmi hafta sonu tam 454 bin 373 kişi tarafından izlendi.

Enes Batur’un merakla beklenen filmi ‘Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?’nin hafta sonu izlenme rakamları açıklandı. YouTube’da 6 milyona yakın takipçisi bulunan Enes Batur, bu başarısını sinema perdesine de taşıdı ve filmi ilk üç gündü tam 454 bin 373 kişi tarafından izlendi.

YOUTUBE FENOMENLERİ DE OYNADI
Filmde Enes Batur'un babasını ünlü oyuncu Bekir Aksoy, annesini ise Ceyda Düvenci canlandırdı. Filmde ayrıca ünlü Youtube fenomenleri Reymen (Yusuf Aktaş), Ruhi Çenet, Başak Karahan, Baturay Anar, Berk Muhammet, Bilal Hancı, Burak Güngör, Çağla Demirel, Duru Önver, Efe Koçyiğit, Fatih Yasin, Kaya Girey, Sarp Atilla ve Uras Benlioğlu da rol aldı.

ÖDÜLÜNÜ İPTAL ETMİŞLERDİ
44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde bu yıl ilk kez verilen en iyi Youtuber-Instagramer ödülü Enes Batur’a gitmişti. Ödül töreninden sonra Enes Batur'un seslendirip yayınladığı videoda çocuk istismarı görüntüleri olduğu iddia edilmiş ve ödül geri istenmişti. Ancak uzun süre önce çekilen ve yıllardır orda duran videolardan ötürü ödül geri alma kararı verilmesi, kafalarda soru işareti bırakmıştı.

ENES BATUR KİMDİR?
Enes Batur, 9 Nisan 1998 yılında Antalya’da dünyaya geldi. Asıl ve tam adı Enes Batur Sungur Tekin’dir. 4 buçuk yıl gibi bir süredir dünyaca ünlü video paylaşım sitesi YouTube için içerik hazırlayan Enes Batur’un yaklaşık 6 milyon takipçisi bulunmaktadır. Enes Batur’un kanalı şu an Türkiye’nin en fazla takip edilen kişisel YouTube hesabıdır.