Enes Batur geçirdiği trafik kazasınının ardından o anları anlattı: Ölecek miyim diye düşündüm!

Geçtiğimiz günlerde Etiler’de kaza yapan YouTuber Enes Batur, o gün neler yaşandığını anlattı. Kaza anını ve sonrasını sevenleriyle paylaşan Batur, ‘takla attığım sırada acaba ölecek miyim?’ diye düşündüm dedi.

Enes Batur geçirdiği trafik kazasınının ardından o anları anlattı: Ölecek miyim diye düşündüm! - Sayfa 1

Sosyal medya fenomeni Enes Batur, lüks otomobiliyle Etiler’de kaza yaptı. Ağaca çarpan Batur kazadan yara almadan kurtulurken, 1 milyon 350 bin TL değerindeki Camaro SS marka aracı kullanılamaz hale geldi. Kaza sonrası sosyal medyadan açıklama yapan Batur, ‘sağlıktan değerli hiçbir şey yok’ ifadelerini kullandı.


114
Enes Batur geçirdiği trafik kazasınının ardından o anları anlattı: Ölecek miyim diye düşündüm! - Sayfa 2

İşte Enes Batur’un açıklamalarından satır başları…

Mesaj atan herkese çok teşekkür ediyorum. İlk defa böyle bir olay yaşadım, korona atladım ama şunu anladım sağlıktan değerli, sevilmekten daha değerli hiçbir şey yok.


214
Enes Batur geçirdiği trafik kazasınının ardından o anları anlattı: Ölecek miyim diye düşündüm! - Sayfa 3

Zor günün geldiğinde yanında iyi dostlar barındıra bilmek kadar değerli hiçbir şey yok. Şükür ki yine aranızdayım, sağlığım yerimde. Böyle bir kazadan hiçbir yara almadan kurtulabilmek çok ilginç neler yaşadığımı şimdi anlatacağım.


314
Enes Batur geçirdiği trafik kazasınının ardından o anları anlattı: Ölecek miyim diye düşündüm! - Sayfa 4

Kimsenin böyle bir şey yaşamasını istemem. Sevdiğim veya sevmediğim kimsenin başına gelmesin böyle bir olay. Aramın kötü olduğu insanlar bile güzel mesajlar attılar hepsine teşekkür ederim.


414