Magazin
08 Mar 2019 17:04 Son Güncelleme: 08 Mar 2019 17:23

Enes Batur, canlı yayında 100.000 TL ödül dağıtacak

Ünü genç Youtuber Enes Batur, 8 Mart Cuma günü, DLive’daki canlı yayında diğer yayıncılara toplamda 100.000 TL değerinde ödül dağıtacak.

İnternet üzerinden canlı yayın ve video platformu olarak faaliyet gösteren Kaliforniya merkezli DLive, yayıncıları desteklemeye devam ediyor. DLive’da yayın yapacak ünlü Youtuber Enes Batur, 8 Mart Cuma günü saat 20:00’de başlayacağı canlı yayınında yayıncıları desteklemek için toplamda 100.000TL değerinde ödül dağıtacak.

İnternet canlı yayın platformları ve bu platformlar üzerinden yayın yaparak kazanç elde etme trendi giderek artıyor. Türkiye’de de internet üzerinden canlı yayın yaparak popülerleşen ve kazanç elde eden yüzlerce isim bulunuyor. Enes Batur başta olmak üzere birçok isim internet yayıncılığını profesyonel bir işe çevirerek kazanç elde edebiliyor.

Türkiye’de Kasım 2018’de lansmanı yapılan DLive platformu hızla büyümeye devam ediyor. DLive, kullanıcılarına kesintisiz kazanç sunarken üyelerine zaman zaman yüksek miktarda bağışlarla katkıda bulunuyor. Bu bağış etkinliklerinden biri de 8 Mart akşamı Enes Batur’un canlı yayınında gerçekleşecek.

8 MART CUMA GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK

Youtube’da 9.8 milyon takipçisi bulunan Enes Batur, 8 Mart Cuma günü DLive’da yapacağı canlı yayında toplam 100.000 TL değerinde ödül dağıtacak. Sürprizi Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Enes Batur, “Cuma’dan önce DLive’a üye olun ve saat 20:00’de yapacağım canlı yayın sırasında siz de yayında olun, size de bağış atabilirim” dedi.

DLive, diğer canlı yayın platformlarından farklı olarak hem yayın yaparken hem de izlerken kazanç elde etme fırsatı sunuyor. Platformda kayıtlı içerik oluşturucular, yayın yaptıkça Lino puan toplayıp daha sonra bu puanları paraya çevirebiliyorlar Etkileşimi yüksek olan bir yayıncı, her yaptığı yayında yüzlerce dolar para kazanma imkanı bulabiliyor.

DLive’da yayıncı olmak için sisteme giriş yapıp ücretsiz hesap oluşturulabiliyor.

https://dlive.tv/
DLive Hakkında:

DLive, Lino blockchain üzerinde çalışan, internet üzerinden canlı yayın yapılan merkeziyetsiz bir platformdur. DLive, ABD, Silikon Vadisi’nde UC Berkeley mezunu bir grup tarafından kuruldu. DLive’ın 7 ayrı ülkede içerik geliştirme ekibi bulunuyor. DLive hem içerik üreticileri hem de izleyicileri, kripto para ile teşvik ediyor ve ödüllendiriyor. Lino, ilk DApp’i DLive da dahil olmak üzere kendi ekosisteminde yatırım yapmak için 20 milyon ABD Doları gibi yeterli bir fona sahip. DLive tüm ödüllerin içerik sağlayan yayıncılara ait olduğuna inanıyor, platformunu kullandırmak için pay almıyor ya da ücret talep etmiyor ve şeffaflığı teşvik etmeyi hedefliyor.