Televizyon
19 Şub 2024 10:00 Son Güncelleme: 19 Şub 2024 10:00

En yeni Warner Bros. filmlerinin adresi BluTV

İstanbul, 20.02.2024 - Warner Bros. Discovery'nin Türkiye’deki abonelikli video platformu BluTV, en yeni Warner Bros. filmlerinin Türkiye'de vizyondan sonraki ilk adresi oldu. Warner Bros.'un öne çıkan filmlerinden ve ödüllü serilerinden oluşan heyecan verici seçkisi yıl boyunca BluTV kütüphanesinde yerini alacak.

“Shazam! Tanrıların Öfkesi”, 28 Şubat'tan itibaren, “Kötü Ruh: Uyanış” ve “Flash” da takip eden aylarda platforma eklenecek. Vizyondan sonra ilk kez gösterilecek diğer filmler ise daha sonra duyurulacak. Yıl içinde kütüphaneye eklenecek filmler arasında, 20 Şubat itibarıyla platformda olacak büyük hayran kitlesine sahip “Harry Potter” serisinin tüm filmlerinin yanı sıra, “Mumyalar”, “Godzilla: Canavarlar Kralı”, “Dunkirk”, “Kara Şövalye Yükseliyor”, “Şeytan”, “Pokemon Dedektif Pikachu”, “Lego”, “Space Jam” gibi birçok dünyaca ünlü film yer alıyor.

BluTV CEO'su Deniz Şaşmaz Oflaz konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "BluTV'nin sürekli genişleyen kütüphanesine Warner Bros. filmlerini eklemekten heyecan duyuyoruz. Platformumuz hem orijinal hem de lisanslı çok çeşitli 'takip etmeye değer hikayeler' sunuyor. Biz de izleyicilerimize sevilen seriler ve filmlere ek olarak, merakla beklenen ve vizyondan sonra ilk kez gösterilecek filmleri sunmak için sabırsızlanıyoruz. Warner Bros. filmlerini, ülkemizde vizyona girdikten sonra ilk olarak BluTV'de sunabilmek, Warner Bros. Discovery'nin bir parçası olmanın büyük bir avantajı. Bu durum, en iyi yerel hikayeleri dünyanın en iyi küresel içeriğiyle harmanlayarak pazardaki konumumuzu güçlendirmemizi sağlıyor".