En yakın rakibiyle arasındaki farkı açtı! Son ankette 'İmamoğlu' ve 'Mansur Yavaş' detayı

Siyasetin gündemi son zamanlarda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen ceza ve bütçe görüşmeleri ile hayli hareketli günler yaşadı. Bu süreçte yaşananların oy oranlarına önemli etkisi olması beklenirken son ankette çok konuşulacak sonuçlar ortaya çıktı. İmamoğlu'nun adaylığı güçlendiği tartışılırken İBB Başkanı anketteki adaylık yarışında yüzde 4,5 oranına sahip olarak gerilerde kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kılıçdaroğlu'nun oylarının yükseldiği görülen rekabetteki yüksek fark dikkat çekti.

En yakın rakibiyle arasındaki farkı açtı! Son ankette 'İmamoğlu' ve 'Mansur Yavaş' detayı - Sayfa 1

Siyasi partilerin seçim tarihi günbegün yaklaşırken hızlandırdığı çalışmalar çerçevesinde atılan adımlar ve söylemlerin oy oranlarına etkisi yakından takip ediliyor.

111
En yakın rakibiyle arasındaki farkı açtı! Son ankette 'İmamoğlu' ve 'Mansur Yavaş' detayı - Sayfa 2

Araştırma şirketi Areda Survey'in son anketinde ortaya çıkan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan adaylık yarışını en yakın rakibine açık ara farkla önde götürüyor.

211
En yakın rakibiyle arasındaki farkı açtı! Son ankette 'İmamoğlu' ve 'Mansur Yavaş' detayı - Sayfa 3

Anket sonuçları İmamoğlu'nun kazanma olasılığının güçlendiği yönündeki iddiaları ise farklı bir boyuta taşıyor.

311
En yakın rakibiyle arasındaki farkı açtı! Son ankette 'İmamoğlu' ve 'Mansur Yavaş' detayı - Sayfa 4

ERDOĞAN FARKI AÇTI
Areda Survey, 25-30 Kasım tarihleri arasında 2 bin kişiyle anket gerçekleştirdi. Haber7'de yer alan anketin sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 49,9'luk oy oranıyla birinci sırada yer aldı.

411