En şanslı 6 burç, avuç avuç para kazanacaklar! 3 Temmuz dolunayından etkilenecek…

Temmuz ayına girer girmez Dolunay bizleri karşılayacak. Astrologlar 3 Temmuz'da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay'ı ve bu Dolunay'ın burçlara etkilerini açıkladı. Özellikle 6 burç işaret edildi. Zenginlik, şans ne ararsanız o burçlarda olacak avuç avuç para kazanacakşlar. İşte 3 Temmuz dolunayından etkilenecek burçlar...

En şanslı 6 burç, avuç avuç para kazanacaklar! 3 Temmuz dolunayından etkilenecek… - Sayfa 1

2023 yılının Temmuz ayında Oğlak burcunun 11. derecesinde bir dolunay meydana gelecek. 3 Temmuz'da gerçekleşecek olan dolunaydan etkilenecek burçlar belli oldu. En şanslı 6 burç seçildi. İş teklifleri, aniden gelen paralar, şanslı günler daha neler neler! Fırsatlarla dolu dolunay o burçları bekliyor. İşte Astrologların yorumlarıyla 3 Temmuz dolunayından etkilenecek burçlar...

130
En şanslı 6 burç, avuç avuç para kazanacaklar! 3 Temmuz dolunayından etkilenecek… - Sayfa 2

3 Temmuz 2023 İstanbul saati ile saat 14:38'de, Oğlak burcunun 11. derecesinde meydana gelecek dolunay ortalama 10 gün etkili olacak.

230
En şanslı 6 burç, avuç avuç para kazanacaklar! 3 Temmuz dolunayından etkilenecek… - Sayfa 3

Bir eğitimin ya da yolculuğun tamamlanması, yakın çevre ile yüzleşmeler, evraklar, önemli karar ya da duyuruların açıklanması gibi konular gündemi meşgul edecek.

330
En şanslı 6 burç, avuç avuç para kazanacaklar! 3 Temmuz dolunayından etkilenecek… - Sayfa 4

Merkür Yengeç burcunda olduğu için ev ve aileyi ilgilendiren konular gündeme gelebilir; örneğin evle ilgili evraklar, aileyi ziyaretleri gibi. Elbette bu süreçte verilecek kararlar veya yapılacak konuşmalar çok duygusal olabilir.

430