Magazin
02 Mayıs 2013 13:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:09

''EN ÖZENTİ MİLLETİZ!'' SERDAR ORTAÇ'TAN JUSTIN TEPKİSİ!

Bu gece konser verecek olan Justin Bieber hakkında konuşan Serdar Ortaç gazetecilere dert yandı.

Son bir aydır motosiklete merak saran şarkıcı Serdar Ortaç, önceki akşam Etiler Big Chefs’ teydi. Geçtiğimiz hafta motosikletiyle kaza geçiren Ortaç, bu kez kendisine verilen kiralık motosikletiyle görüntülendi. Kiralık motosikletinin ışıklarını söndürebilmek için bir hayli caba sarf eden Ortaç, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı. İstanbul İnönü Stadyumu’ nda konser verecek olan Justin Biber’ in Türkiye’ ye geldiğini gazetecilerden öğrenen Ortaç, “O da bizim bir kardeşimiz. Dünkü çocuk her yeri sallıyor. Plakları 30 milyon satıyor. Bizimkiler buna pay veriyor. Herif bir çıkıyor Selena Gomez ile nanana bitti. Biz asla adam olmayacağız. Kendi ürettiğimiz sanatçılarımız bizim için tükaka , elalemin yaptığı başımızın üzerine. Elalem Facebook icat etti, İphone yaptı. Justin Biber çıkardı. Biz dünyanın en özenti milletiyiz” dedi. Nişanlısı Chloe’ nun da Justin Biber hayranı olduğunu söyleyen Ortaç, “İçimden al vur diyorum. Bu ne yaa hayranım diyor. Yarın Allah’tan çekimleri var, ondan dolayı gidemiyoruz.” dedi.

TÜRKÇEYİ ÖĞRENİRSE GÜZEL İŞLER YAPAR
Sunuculuk yapmaya başlayan nişanlısı Chloe’ ya övgüler yağdıran Ortaç, “Kendisini çok başarılı buluyorum. Türkçeyi öğrenirse çok başarılı olacak. Çok yetenekli bir kız. Sanat yönü çok gelişmiş. Ver bi satır oyna bunu de oynar. Türkçeyi öğrenirse çok güzel işler yapar” diye konuştu. Ortaç, bir muhabirin “Türkçeyi nikah masasında evet diyebilecek kadar öğrensin mi?” sorusuna ise “Çok genç daha, bakalım artık” diyerek bir anlamda uzun bir süre evlenmeyeceğinin sinyalini vermiş oldu.

BİZİM ÖZENTİMİZ BİTMEZ
Ortaç, daha önce kendisinin Biber’ i takip edip etmediği sorusuna Ortaç, “Daha önce gördüm atletli vücudunu” diye cevap verdi. Verdiği pozlarla Sinan Akçıl’ ın Kanadalı şarkıcıya benzetildiğinin hatırlatılmasına Ortaç, “Sinan yapıyorsa bir bildiği vardır. Bizim özentimiz bitmez. Sanatçımız da özenir, halkımız da.” diye konuştu. 1 Mayıs İşçi Bayramı’ nı annesinin evinde geçirdiğini belirten Ortaç, “Benim gençliğimde bütün bankaların camları aşağıya inerdi. Elinde tahta sopalı gençler bütün sinyalizasyon ışıklarını kırardı. Eğer bunlar olmadıysa iyiye doğru gidiyoruz demektir” dedi.