Gündem
14 Eki 2012 17:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:15

EN İYİ DARBECİ GAZETECİLERDEN ÇIKAR!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Kanal7'de yayımlanan Başkent Kulisi programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Kanal7'de yayımlanan Başkent Kulisi programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 28 Şubat sürecini yorumlayan Çelik, "en iyi darbeci gazetecilerden olur" dedi.

EN İYİ DARBECİ GAZETECİLERDEN OLUR

- Sacit Adalı, darbe zamanındaki birifinglere katıldım ama alkışlamadım dedi. Bu çok insani bir şeydir. Halk her zaman yolda yürüyen tanklara boyun eğmiştir. Fakat halkın önüne sandık götürüldüğü zaman, halk darbecilere en sert en doğru cevabı vermiştir. Ha, bu medya patronları çıkıp da deseydi, 'yav askerin elinde silah vardı, biz de mecbur kaldık', bu onları aklamazdı ama daha samimi olurdu. Diyorlar ki, 'yok biz gazetecilik yaptık.' Sen bunu benim külahıma anlat! Asker hiçbir zaman tek başına darbe yapmaz. Gazeteciler 60 darbesinin en büyük şakşakçısıdır.

- Bu darbenin bütün günahını askerlere yıkmak doğru değil. Mahşerin 4 atlısı. Siz hafızanızı mı yitirdiniz? Sağlık probleminiz mi var? Nasıl hatırlamıyorum demezsin. Herkes hatırlıyor bunu da, aktörün kendisi nasıl hatırlamıyor?