En genç milyarder Kylie Jenner'ın doğum günü planı

Amerikan Forbes dergisi tarafından en genç milyarder seçilen Kylie Jenner, 10 Ağustos'ta 22. doğum gününü kutlayacak. 250 milyon dolarlık yat kiralayan genç milyarder, Akdeniz sularında bir hafta boyunca tadını çıkaracak.

En genç milyarder Kylie Jenner'ın doğum günü planı - Sayfa 1

21’nci yaş gününü Los Angeles'ın en ünlü mekanlarından biri olan Craig's'de parti düzenleyen Kylie Jenner 22. doğum gününü de genç milyarder ünvanına yakışır bir şekilde kutlayacak.

110
En genç milyarder Kylie Jenner'ın doğum günü planı - Sayfa 2

Geçtiğimiz haftadan bu yana doğum günü için çeşitli hazırlıklar yapan Jenner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

210
En genç milyarder Kylie Jenner'ın doğum günü planı - Sayfa 3

10 Ağustos’ta 22 yaşına girecek olan Jenner, önce dolar temalı yeni gece elbisesi tasarımını ve dolar temalı kozmetik koleksiyonu Instagram hesabından paylaştı ardından doğum gününde tanıtacağı bu koleksiyondan elde edeceği geliri hayır kurumlarına bağışlayacağını açıkladı.

310
En genç milyarder Kylie Jenner'ın doğum günü planı - Sayfa 4

Tüm bunlardan sonra şimdiye kadar yaptığı en büyük doğum günü partisinin hazırlıklarına başlayan ünlü milyarderin 250 milyon dolarlık bir yatı kiraladığı haberleri çıktı. TMZ'nin haberine göre Jenner'ın 250 milyon dolarlık partisi, Akdeniz'de 90 metrelik bir yatta gerçekleşecek. 

410