Medya
19 Ağu 2012 22:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:02

EN FAZLA BİR FIRÇA YERDİNİZ! NİHAL BENGİSU O TOPLANTIYI TOPA TUTTU!

Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca'dan Başbakan ile Medya Derneği'nin biraraya geldiği toplantıya çarpıcı eleştiriler geldi.

Toplantıda medyanın esas sorunlarının hiç gündeme gelmemiş olmasını eleştiren Nihal Bengisu, Akit gazetesinin Cengiz Çandar'a yönelik karalama kampanyasına vurgu yaptı. Toplantı masasında Çandar'a "ağabey" diyen isimlerin bile olduğunu hatırlatan Nihal Bengisu "Velev ki Başbakan sorunuzu beğenmemiş olsun, yiyeceğiniz en fazla bir fırça değil mi?" diye sordu...

İşte Nihal Bengisu'nun yazısındaki ilgili bölüm:

MEDYA Derneği, Başbakan'la bir toplantı yaptı. Toplantıda "sektörün sorunlarının konuşulduğu" iddia ediliyor. Demek ki Şemdin Sakık'ın yaptığı tespitlerin, Cengiz Çandar için bir güvenlik sorunu yaratması sektörün bir sorunu değilmiş. Tek önemli mesele varmış, internet ve telif hakları. Neden kimse çıkıp Başbakan'a, "Sizce bu bir hedef gösterme mi değil mi? Hoş mu, normal mi?" diye sormamış, neden kimse konuyu hiç değilse gündeme getirmeye çalışmamış, anlamadım. O masada Cengiz Çandar'a bir zamanlar "ağabey" demiş insanlar var.
Çandar'la hukuku olan kişiler var. Velev ki Başbakan sorunuzu beğenmemiş olsun, yiyeceğiniz en fazla bir fırça değil mi?
Arkadaş hatırı için değmez mi?