Reklam PR
05 Mar 2013 23:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:03

EN ÇOK REKLAMI HANGİ DİZİLER ALDI?

MTM Medya Takip Merkezi'nin her hafta hazırladığı yerli diziler araştırmasının bu haftaki sonuçları açıklandı.

MTM Medya Takip Merkezi’nin verileriyle hazırlanan yerli diziler araştırması açıklandı. Buna göre, bu hafta en çok reklam alan ve basında en çok haber olan yerli diziler değişmedi. İşte, araştırmanın detayları…

Medya Takip Merkezi’nin araştırmasına göre, reklamverenlerin tercihlerini bu hafta da aynı dizilerden yana kullandığı görüldü. Haftalardır listenin en üst sıralarında yer alan “Pis Yedili”, bu hafta da en çok rağbet gören dizi olurken, reklam spotunda diğer dizilere oranla daha yüksek bir sayıya ulaştı.

25 Şubat – 03 Mart tarihleri arasında yapılan araştırmaya göre, reklamverenler tarafından en çok tercih edilen bir diğer dizi, Star TV’de hafta içi her gün izleyicisiyle buluşan “Beni Affet”di. Dizi, bu hafta ekranlara gelen 10 bölümüyle 607 adet reklam spotunu hedef kitlesine ulaştırmaya çalıştı.

ATV ekranlarında yayınlandığı tarihlerde fırtına estiren dizisi “Adanalı”, tekrar bölümleriyle de reklamverenlerin gözdesi olmaya devam ediyor. Her gün tekrar bölümleriyle yayınlanan dizi, bu hafta 527 adet reklam spotuna yer verdi.

İşte 25 Şubat – 03 Mart haftasının Prime Time’da en çok reklam alan yerli dizileri;